bekijk het huidige aanbod van cursussen.

Cursus

SYSTEMISCH EN ENERGETISCH WERKEN MET HONDEN

In deze vakopleiding, die uniek is in Nederland (het is de enige systemische en energetische blended learning vakopleiding van Nederland en ook nog geaccrediteerd op level 3 bij het AKR), leer je hoe jij honden (je eigen hond of de hond van je klant) in kunt zetten als spiegel. Hoe ze de spiegel zijn van de menselijke ziel en grote hulp bieden bij het bewust maken van het onderbewuste. voor mee informatie en aanmelden klik hier.

2

CURSUS ZEN MEDITATIE INTRO BEGINNERS

Bij de Cursus van Zen.nl ontdek je mediteren. Tijdens de cursus leer je de eeuwenoude techniek van zenmeditatie en hoe je die dagelijks toe kunt passen. De introductiecursus bestaat uit één les per week en duurt vijf maanden.

Meer info en aanmelden klik hier.

3

MEDICIJN SPIRAAL(wiel)

Jaartraining  Inca Medicijn Spiraal
De training van het Inca Medicijn Spiraal bestaat uit 4 weekenden.
De bijeenkomst vindt elke keer plaats met  tussenpozen van ca. 3 maanden. 
Deelname aan de training geschiedt vanuit de toewijding om het hele Inca Medicijn Spiraal te doorlopen.
Het is om verschillende redenen raadzaam dat elke deelnemer blijft overnachten, er zullen ook ’s avonds activiteiten plaatsvinden en daarnaast om de eenheid van de energie en de groep te behouden.

Medicijn Spiraal o.l.v.: Claasje Kos (Inca Sjamaan-Pampamisayok)
Kosten per weekend. incl. programma, initiaties, overnachtingen en maaltijden: € 280,-

voor meer info en beschikbaarheid. Klik hier.

4

Cursus 4

This is your Services Page. It's a great opportunity to provide information about the services you provide. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.