top of page

bekijk het huidige aanbod van cursussen.

Cursus

SYSTEMISCH EN ENERGETISCH WERKEN MET HONDEN

In deze vakopleiding, die uniek is in Nederland (het is de enige systemische en energetische blended learning vakopleiding van Nederland en ook nog geaccrediteerd op level 3 bij het AKR), leer je hoe jij honden (je eigen hond of de hond van je klant) in kunt zetten als spiegel. Hoe ze de spiegel zijn van de menselijke ziel en grote hulp bieden bij het bewust maken van het onderbewuste. voor mee informatie en aanmelden klik hier.

2

CURSUS ZEN MEDITATIE INTRO BEGINNERS

Bij de Cursus van Zen.nl ontdek je mediteren. Tijdens de cursus leer je de eeuwenoude techniek van zenmeditatie en hoe je die dagelijks toe kunt passen. De introductiecursus bestaat uit één les per week en duurt vijf maanden.

Meer info en aanmelden klik hier.

3

MEDICIJN SPIRAAL(wiel)

Jaartraining  Inca Medicijn Spiraal
De training van het Inca Medicijn Spiraal bestaat uit 4 weekenden.
De bijeenkomst vindt elke keer plaats met  tussenpozen van ca. 3 maanden. 
Deelname aan de training geschiedt vanuit de toewijding om het hele Inca Medicijn Spiraal te doorlopen.
Het is om verschillende redenen raadzaam dat elke deelnemer blijft overnachten, er zullen ook ’s avonds activiteiten plaatsvinden en daarnaast om de eenheid van de energie en de groep te behouden.

Medicijn Spiraal o.l.v.: Claasje Kos (Inca Sjamaan-Pampamisayok)
Kosten per weekend. incl. programma, initiaties, overnachtingen en maaltijden: € 280,-

voor meer info en beschikbaarheid. Klik hier.

4

YIN YOGA

Kom je bij Mika voor een sessie yin yoga, dan krijg je de uitnodiging om DIEP naar binnen te gaan. Je krijgt veel ruimte om na te voelen wat een houding met je doet. Het gaat over het maken van verbinding tussen lichaam, geest en ziel, om uiteindelijk bij die ene stille plek te komen; het licht waaruit jij bestaat. 

Daar mag je jezelf tijd voor gunnen, en vooral ook: verlangzaming. Mika neemt je mee met haar stem, in stilte en met muziek. 

Yin

is een rustige yogavorm waarbij je langer in een houding blijft. Daarmee raak je de diepere lagen in het lichaam. Waar Yang yoga (bijvoorbeeld: Hatha, Vinyasa yoga) zich richt op de spieren, richt Yin yoga zich op de niet-elastische lichaamsdelen, zoals gewrichten, botten, pezen en bindweefsel. Met Yin blijf je langer in een houding (zo’n 3 tot 5 minuten). Daardoor krijg je de tijd om je grenzen te voelen en te verkennen. Een mooi onderzoek in een tijdperk waarin we structureel over onze grenzen heen gaan. 

Je maakt ruimte om energie door het lichaam te laten stromen.

Heel jezelf; YIN jezelf! 

Woensdagavond van 20.15u - 21.15u
Donderdagochtend van 09.30u - 10.30u 

In de maand oktober ontvang je 3 proeflessen voor € 25,-
De bijdrage voor een losse sessie is: € 12,50
Een 10-rittenkaart 1xp/w (3mnd geldig), is: € 100,-
Een 10-rittenkaart onbeperkt (3mnd geldig) is: € 145,-
Bel met Mika: 06 - 20 17 47 30 
NB: is de bijdrage voor jou niet haalbaar, maar voel je dat je YIN nodig hebt? Laat het me weten, neem gerust contact me me op. 
Meer informatie & aanmelden 

5

PRIVé SESSIE YIN YOGA

Heb je behoefte aan een yin-sessie, speciaal voor jou alleen? In privésessies is mijn aandacht volledig op jou en jouw proces gericht. Je raakt waar je op dit moment mee bezig bent in je leven en ik begeleid je daarin. Dat doe ik intuïtief, dus geen sessie is hetzelfde. Ik voel aan wat je nodig hebt in het moment. Het is anderhalf uur naar binnen keren, voelen en stilte creëren in lichaam en geest. Ik neem je mee op reis. Soms maak ik muziek, of zing ik voor je ~ wat er maar binnenkomt, het is voor jou.


Bel met Mika: 06 - 20 17 47 30 
Meer informatie & aanmelden 

6

COACHING EN BEGELEIDING VAN MERIJN
PRAKTIJK DE KUSTLIJN

Mijn naam is Merijn Galema (1982), getrouwd met Joost en moeder van Hidde❤, Melle en Janna. Ik woon in Leeuwarden, ben geboren en getogen in Limburg en heb daartussen 20 jaar in de Randstad gewoond en gewerkt.   

Als fysiotherapeut hielp ik jarenlang mensen om zich beter te voelen in hun lichaam. Tegenwoordig help ik mensen vooral om zich via hun lichaam ook geestelijk beter te voelen.
 

Na een periode met veel verlies en diepe rouw kregen meditatie, yoga, dans en retraites een vaste plek in mijn leven. Ik leerde mijn gedachten observeren en patronen herkennen. Ik ontdekte de kracht van mijn lichaam, zintuigen en de stilte. Door de stilte op te zoeken en emoties aandacht te geven ontstond nieuwe ruimte.
 

Ik schoolde me verder door me te specialiseren in rouw, rouwverwerking en yin-yoga. Ook verdiepte ik me in 'zijnsoriëntatie', waar moderne psychologie, lichaamswerk en oefeningen worden gecombineerd. 
 

Inmiddels heb ik mijn werk in de fysiotherapie achter me gelaten en ben ik Praktijk De Kustlijn gestart. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring, opleidingen en trainingen om anderen te helpen met verlies, rouw, groei en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben ik als gastdocent verbonden aan Human Awakening (retraitecentrum). De connectie met het menselijk lichaam blijft net als in de fysiotherapie mijn uitgangspunt, maar nu op een andere, meer holistische manier.

In mijn praktijk zie ik mensen van alle leeftijden. Ook kinderen vanaf 10 jaar en jongeren zijn welkom. Ik help mensen om te gaan met de vele gezichten van verlies en rouw, zoals het overlijden van een dierbare, een onvervulde kinderwens of afscheid van een gezond lichaam, een relatie, een baan of een bepaalde droom of ideaal.

Daarnaast help ik mensen die aan de slag willen met thema's als onzekerheid, angstgevoelens, stressklachten, relaties en/of vermoeidheidsklachten. 

 

Tarieven
Hulp vragen vergt moed en het zou zonde zijn als kosten een onoverkomelijke drempel vormen. Ik werk daarom met inkomensafhankelijke tarieven, waarbij ik uitga van het (bruto) gezinsinkomen per jaar*.

 

Neem contact met me op als je hier meer informatie over wilt. 

MEER INFORMATIE

bottom of page