top of page
Tropical Leaves

Claasje Kos

Inca sjamaan

Pampamesayok

Founding Mother Pacha Mama

Phone:

+31  

Email:

Address:

Mearsterpaed 8,

9081 AK Lekkum

Friesland

Achtergrond

Mijn naam is Claasje Kos sinds januari 2014 eigenaar en oprichter van Centrum Pacha Mama.
Wat ik in mijn leven allemaal heb gedaan is te veel om op te noemen, daarom zal ik in een korte impressie de afgelopen 25 jaar weergeven en hoe ik op het pad van het Sjamanisme terecht kwam. In 1993 richtte ik in Amsterdam een kinderdagverblijf op.

De bedrijfsarts die verbonden was aan het kinderdagverblijf zette me op het pad van het Inca sjamanisme uit het Andes gebergte in Peru.
Hiervoor ben ik hem nog steeds dankbaar. Zo kwam ik in aanraking met het sjamanisme van de Q’ero indianen en ontdekte ik hoe krachtig de spirituele kennis en wijsheid van deze mensen is. Bij het volgen van workshops; zoals Medicijn Spiraal, Munay Ki en Nusta Karpay en het ontvangen van de nodige healingen en initiaties, waaronder de Hatun en Mosoq Karpay, voelde ik de geweldige genezende kracht van de paqo’s (Inca sjamanen).

De grote verbondenheid met Moeder Aarde (Pacha Mama), de natuurwezens, hemellichamen en spirits die deze mensen hebben is zo overweldigend.
Tegelijkertijd was er erkenning voor datgene wat ik als kind en later als volwassene in mijn leven ervoer en dat door mijn omgeving met onbegrip werd ontvangen.
Tijdens het bewandelen van dit spirituele pad heeft het accent gelegen op de energetische heling van mezelf. In de loop der jaren hadden mijn ziel en mijn energetisch lichaam namelijk flinke wonden/trauma’s opgelopen waar ik ook op fysiek niveau last van had.

 

Opleiding Inca sjamanisme tot c
Eind 2012 heb ik de opleiding aan de Serenaschool voor Inca-sjamanisme met veel opgedane wijsheid en kennis afgerond. Ik ben full Mesa-carrier en gecertificeerd Pampamesayok. Dankzij deze spirituele ontwikkelingen kan ik de kennis, wijsheid en vaardigheden die ik heb opgedaan bij de Paco’s en westerse sjamanen in de praktijk brengen en doorgeven.

Energetisch Helen
Door trauma’s kunnen we zowel fysieke pijn als zielenpijn oplopen. Zielenpijn wil zeggen; de pijn die we voelen wanneer we te maken krijgen met een (echt)scheiding, het verlies van een dierbare, of we worden ernstig gekwetst, dan voelen dat diep van binnen in ons lichaam. We zeggen dan ook wel ‘ik ben op m’n hart getrapt’ of ‘het snijdt me door m’n ziel’.
Deze trauma’s worden in het energetisch lichaam, dat verbonden is met ons fysieke lichaam en waar onze ziel mee verbonden is, opgeslagen en kunnen veranderingen in de gemoedstoestand en gedrag veroorzaken. Zij kunnen tevens ziektes en kwalen teweeg brengen.
Het kan gebeuren dat er zware energie van buitenaf zich in ons energetisch lichaam nestelt zonder dat we dat merken of als zodanig herkennen. Dit kan ook leiden tot depressiviteit, gedragsveranderingen of zelfs tot fysiek ongemak.
Het is wonderlijk te merken hoe goed wij mensen in staat kunnen zijn om wonden op energetisch niveau te helen waardoor we uit de trauma’s stappen en veel beter in onze eigen kracht en in het ‘nu’ komen te staan.

 

Heling, opleiding en ceremonies
Ik geef onder andere individuele helingen. De heling duurt ± 1 1/2 uur en kost € 60,-.
Je kan hiervoor een afspraak maken zie hieronder het mailadres.

Naast helingen kun je bij mij ook terecht voor vragen/opmerkingen en onderstaande activiteiten. Deze kunnen je helpen om te helen en in balans te komen en, als het sjamanisme je aanspreekt, voor (verdere) ontwikkelingen op je eigen spirituele pad.

 

Tijdslijn

1993

2012

2014-2022

Oprichting een van de eerste kinderdagverblijven in Amsterdam in aanraking met Sjamanisme

de opleiding aan de Serenaschool voor Inca-sjamanisme met veel opgedane wijsheid en kennis afgerond. Ik ben full Mesa-carrier en gecertificeerd Pampamesayok.

eigenaar en oprichter van Centrum Pacha Mama

Let's Get

Social

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page