top of page

bekijk het huidige aanbod van workshops

WORKSHOPS

MUNAY KI

Munay betekent liefde en Ki betekent kracht. De definitie van Munay Ki is:
ik schenk en ontvang de kracht van liefde.

Deze workshop duurt 2 dagen en wordt bij 4 of meer aanmeldingen in overleg ingepland. Tijdens deze workshop krijg je de instrumenten aangereikt  en leert deze te gebruiken om deze levens filosofie zelf toe te kunnen passen op je eigen bestaan.

De kosten bedragen  E 170,- 

Excl. Overnachting  en maaltijden

Deze workshop wordt geleidt door Inca sjamaan Claasje Kos

2

NUSTA KARPAY

Je bouwt in deze workshop je eigen mesa. Dit is een medicijnbundel die bestaat uit zelf gevonden/gekozen stenen. Je mesa wordt een deel van jou.

Deze workshop wordt in het weekend gegeven. Na dit weekend volgt nog een Blossomingday. Op deze dag worden de zaden die gezaaid zijn en tot ontwikkeling zijn gekomen, tot bloei gebracht. De datum wordt in overleg met elkaar vastgesteld.

 

Kosten: € 140,- voor 2 dagen incl. materiaal

Excl. overnachting & maaltijden / Blossomingday: € 50,-

Door: Inca Sjamaan Claasje Kos

3

RITE OF THE WOMB

The Rite of the Womb (Baarmoederritueel volgens sjamanistische traditie) is een mooi geschenk aan jezelf. Dit reinigings ritueel  is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen. 

De workshop duurt 5 uur  en wordt een aantal keer per jaar aangeboden.  of in overleg bij 4 of meer deelnemers meer informatie en aanmelden hieronder.

 

De kosten bedragen  E 65,- 

Excl. Overnachting  en maaltijden

Deze workshop wordt geleidt door Inca sjamaan Claasje Kos.

 

 

5

VRIJUIT SPELEN IN DE RUIMTE

'Vrijuit spelen in de ruimte' is een speel-tijd in de open ruimte; je krijgt twee dagen in een lege ruimte om vrijuit te spelen, om alle kanten op te bewegen en te volgen wat er in je opkomt. Theater gerelateerd, geen ervaring vereist, nederlands, indien nodig ook engels gesproken.

Kosten € 160,-

Exclusief lunch & overnaching

Eigen lunch mee en/of wat lekker voor bij de koffie.

Deze workshop wordt geleidt door Lydia Peztoldt

meer info  hieronder.

6

ADEMCIRKEL SPIRITBREATH

Laat je verrassen door de kracht van jouw adem!

Ervaar hoe jouw adem de sleutel is naar een nieuwe, frisse ik. Ontdek waar de adem je raakt: fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel. Martin neemt je als ademcoach mee op deze innerlijke reis.
 

We beginnen met kennismaking, uitleg over de ademtechniek en daarna ga je verbonden ademhalen. Wij begeleiden je door het proces en bieden ondersteuning waar nodig. Na de ademsessie is er ruimte om te delen en daarna genieten we samen van een heerlijke, vegetarische lunch.

Bijdrage: (incl. lunch): € 50,- (excl. lunch): € 40,-
Duur: ademsessie 2 uren (daarna lunch)
Meer info., bel met Martin: 06 - 29 37 42 29

7

YIN YOGA MET LIVE MUZIEK

Een s​ouljourney

Een reis door het lichaam, gevuld met stilte, meditatie, klanken en muziek. Openend, ontspannend en helend. Yin yoga staat bekend om het langer aanhouden van de houding (2 tot 5 minuten). In (of na) de houding maken wij muziek en zingen voor je. Yoga-ervaring is niet nodig, de sessie is voor iedereen toegankelijk. Martin en ik begeleiden deze reis muzikaal, we laten je eerst landen in jezelf en dan hoef je je alleen maar over te geven aan deze YIN-reis.

Bijdrage (inclusief lunch): € 35,- (excl. lunch) € 25,-  (vooraf ontvang je een betaallink)
Meer info., bel met Mika: 06 - 20 17 47 30
Yoga-ervaring niet nodig
Neem graag zelf een dekentje mee
 

8

Holistische Massage

𝗘𝗲𝗻 𝗵𝗼𝗹𝗶𝘀𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗺𝗮𝘀𝘀𝗮𝗴𝗲 is een massagevorm welke doorwerkt via je fysieke lichaam op je emotionele, mentale en spirituele lichaam. Al deze lagen zijn met elkaar verbonden, hebben invloed op elkaar en maken jou als persoon heel. 

 

De massage is intuïtief met een basistechniek holistic pulsen. Pulsen is een massagevorm waarbij het lichaam in het eigen tempo zachtjes wordt aangeraakt, gewiegd, geschud en gerold. Alles in het lichaam gaat stromen en blokkades worden op een zachte manier uitgenodigd om los te laten. Naast pulsen maak ik intuïtief gebruik van natuurlijke olie, muziek en edelstenen. 

Mijn naam is Willemke, 32 jaar en ik woon in het mooie Leeuwarden. 

Lange tijd vond ik mijn intuïtie en gevoel vervelend, kon ik er niet zo goed mee omgaan. Het leven gaf mij keer op keer signalen die ik negeerde tot ik niet anders kon.

Sinds mei 2022 ben ik begonnen als holistisch energetisch therapeut. Om mijn ervaring, gevoel en intuïtie te gebruiken als mijn grootste kracht. In februari 2023 heb ik mijn opleiding tot holistisch masseur afgerond.

 

Met behulp van een holistische massage help ik jou verzachten, vertragen en het contact met je eigen lijf herstellen of verdiepen. Maak een afspraak met me via; willemkeschurer@gmail.comBijdrage: de massage duurt 90 min. en kost 79,- incl BTW
Meer info., willemkeschurer@gmail.com
 

bottom of page