top of page

Accomodatie, kamers en groepsruimte. 

Voor de boekingen van kamers  en groepsruimte kunt u op de site terecht.  Ben je op zoek naar een ruimte voor je les of workshop klik  rechtsboven "boek uw ruimte' Voor een  overnachting kunt u terecht bij accommodatie in het menu, hier kunt u online een reservering voor een overnachting plaatsen maar heeft u een evenement met specifieke wensen? Neem vooral contact op, we denken graag met u mee. De mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben 4 groepsruimtes  CondorKolibrie,  Wolf en Zwaluw. Een sfeervolle lobby met Grand piano, relaxte sofa's en een  en enorme stam tafel met ruime zitplaatsen. We hebben een professioneel uitgeruste keuken die grenst aan de lobby, deze keuken is ook los te huren of in combinatie met de een van onze groepsruimtes. We beschikken over een huis Chef die op aanvraag ingezet kan worden voor groepen of prive diner, Vleesch of Vega alles is mogelijk.

 

Onze nieuwste aanwinst is Zwaluw deze zeer ruim opgezette multifunctionele ruimte is ingericht voor grote groep's en bewegingsactiviteiten zoals dansworkshops, daarnaast beschikt deze ruimte over een podium met hoogwaardig 16 kanaals P.A  geluids installatie* en microfoons*, piano*, platernspeler*, versterkers* en drumstel*  zodat hier kleinkunst en kleinschalige muziek projecten en voorstellingen vertoond kunnen worden. Ondanks dat is deze natuurlijk ook in te zetten voor een lezing of andere geplaceerde groeps activiteit. we beschikken over een groot aantal stoelen, Tafels, yogamatten, kussens, Dekens, die flexibel ingezet kunnen worden.

(* huren tegen meerprijs)

Verder is er de mogelijkheid over een kleine behandelkamer voor 1 op 1 consult of behandeling te huren, deze kan in dagdelen of voor een periode of vaste dag in de week gehuurd worden. (massage tafel aanwezig in overleg)

in de accomodatie pagina staan de fotos en specificaties per ruimte komt u er niet uit dan horen we het graag en helpen we u verder met uw boeking.

20210902_171255_edited.jpg

ZWALUW

115,- per dagdeel (5 uur)

205,- twee dagdelen

305,- drie dagdelen

€600

CONDOR

120,- per dagdeel (5 uur)

215,- twee dagdelen

310,- drie dagdelen

€600

WOLF

  95,- per dagdeel (5 uur)

175,- twee dagdelen

245,- drie dagdelen

€600

20220706_123004.jpg

KOLIBRI

100,- per dagdeel (5 uur)

190,- twee dagdelen

270,- drie dagdelen

€600

Voor meer informatie en foto's van de specifieke ruimte die u op het oog heeft, klik op de "boek ruimte" knop naast deze tekstkolom en vindt u in de bovenste kolom naast elke naam van de ruimte  een i van informatie, klik daar op voor de specificaties en afbeeldingen van elke ruimte. 

Wilt u groepsruimte en overnachtingen boeken, dan boekt u die afzonderlijk van elkaar. Mocht u nog niet zeker weten hoeveel  overnachtingen / kamers er nodig zijn kunt u dit ook een schatting aangeven in de notities van de boeking voor de groepsruimte en dan regelen we dit ter plekke.

De keuken is ook te huur: 

Per dagdeel: €  75,-
2 dagdelen   € 130,-    incl. 10% korting
3 dagdelen   € 195,-    incl. 10% korting

Linnenpakketten  € 12,50
Tent                        € 17,50  p.p.p.n
Klein busje            €  22,50 p.p.p.n

Slapen op groepsruimte  minimaal 3 personen (met uitzondering van zwaluw)  35,- p.p.p.n
Campers parkeren op Camperplaats Lekkum (buren)

bottom of page