top of page

za 06 apr

|

Lekkum

Nusta Karpay

De tijd is aangebroken dat er balans komt in onze persoonlijke, vrouwelijke en mannelijke energie, zodat we ons en onze kinderen beter kunnen voorbereiden op de nieuwe mens en op alle veranderingen die ons te wachten staan

Nusta Karpay
Nusta Karpay

Tijd en locatie

06 apr 2024, 10:00 – 07 apr 2024, 17:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Je bouwt in deze workshop je eigen mesa. Dit is een medicijnbundel die bestaat uit zelf gevonden/gekozen stenen. Je mesa wordt een deel van jou. Deze workshop wordt in het weekend gegeven. Na dit weekend volgt nog een Blossomingday. Op deze dag worden de zaden die gezaaid zijn en tot ontwikkeling zijn gekomen, tot bloei gebracht. 

We zitten in een omslag van mannelijke naar meer vrouwelijke kracht. De vrouwelijke energie is lang verborgen geweest, echter we kunnen de kracht van de vrouwelijke energie steeds vaker waarnemen. De tijd is aangebroken dat er balans komt in onze persoonlijke, vrouwelijke en mannelijke energie, zodat we ons en onze kinderen beter kunnen voorbereiden op de nieuwe mens en op alle veranderingen die ons te wachten staan.

Zoals vele wijze mannen uit andere natuurvolkeren ontvingen ook de Qero sjamanen (paqo’s) in Peru, signalen dat de tijd is aangebroken om de vrouwelijke energie te activeren en te stimuleren. In navolging hierop hebben paqo’s in 2010 de Nusta Karpay initiaties doorgegeven aan westerse mensen. Tot die tijd waren deze initiaties voorbehouden voor de eigen gemeenschappenin het hoge Andesgebergte.

De Nusta Karpay is een prachtige inwijding om de balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie in gang te zetten of te versnellen.

Meer informatie

Door: Inca Sjamaan Claasje Kos Bijdrage:  € 170,- voor 2 dagen incl. materiaal Blossomingday: € 70,- Opgave: sjamanismefriesland@hotmail.com

Deel dit evenement

bottom of page