top of page

do 02 feb

|

Centrum Pacha Mama, Wolf

Yin yoga

Kom je bij Mika voor een sessie yin yoga, dan krijg je de uitnodiging om DIEP naar binnen te gaan. Je krijgt veel ruimte om na te voelen wat een houding met je doet. Het gaat over het maken van verbinding tussen lichaam, geest en ziel...

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Yin yoga
Yin yoga

Tijd en locatie

02 feb 2023, 09:30 – 10:45

Centrum Pacha Mama, Wolf , Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Yin yoga

is een rustige yogavorm waarbij je langer in een houding blijft. Daarmee raak je de diepere lagen in het lichaam. Waar Yang yoga (bijvoorbeeld: Hatha, Vinyasa yoga) zich richt op de spieren, richt Yin yoga zich op de niet-elastische lichaamsdelen, zoals gewrichten, botten, pezen en bindweefsel. Met Yin blijf je langer in een houding (zo’n 2 tot 5 minuten). Daardoor krijg je de tijd om je grenzen te voelen en te verkennen. Een mooi onderzoek in een tijdperk waarin we structureel over onze grenzen heen gaan.

Je gebruikt het lichaam niet om in een houding te komen, maar andersom: je gebruikt de houding om je lichaam beter te voelen. Dat levert de ene keer strijd op, de andere keer overgave.

Je maakt hoe dan ook ruimte om energie door het lichaam te laten stromen. De beoefening van Yin yoga is helend; Yin laat het bindweefsel letterlijk smelten, dat maakt het lichaam soepeler en in de beoefening lost het blokkades op.

Deel dit evenement

bottom of page