top of page

ma 08 jul

|

Centrum Pacha Mama

Ware Vrouwencirkel

Waarachtig samenzijn met sisters, om met elkaar te delen, stil te zijn, te luisteren en elkaar écht te horen, zodat we samen kunnen helen.

Ware Vrouwencirkel
Ware Vrouwencirkel

Tijd en locatie

08 jul 2024, 19:30 – 22:00

Centrum Pacha Mama , Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Zo voor de zomer komen we nog een keer samen met Ware Vrouwen. Een VUUR-editie dit keer, waar we in de tuin rond het vuur delen en muziek maken. Laat de transformerende kracht van het vuur je helpen om los te laten wat jou niet langer dient. Elke cirkel is het weer verrassend hoe onze samenstelling is en wat er geopend wordt... Laat je verrassen en kom samen met vrouwen die met respect naar elkaar luisteren en in volle aandacht met elkaar samenzijn. 

Dit is geen theekransje. Het is een waarachtige cirkel waarin we naar elkaar luisteren en in de stilte antwoorden ontvangen. We zijn samen om elkaar te steunen en te ervaren dat wij gelijken zijn. We openen de ruimte en nodigen spirits uit om ons bij te staan in wat wij delen. Àlles wat we delen blijft in onze gezamenlijke ruimte, onder ons. 

Voel je welkom. 

In juli is het niet op Nieuwe Maan, omdat ik dan bij het Let's start a fire festival ben, dus een paar daagjes later. Daarna is de zomervakantie. Maandag 2 september is de eerstvolgende cirkel weer. 

Omdat ik zelf zo sterk heb ervaren hoe helend het is om met vrouwen samen te zijn, breng ik vrouwen samen in besloten en open Sisterhood kringen. Dat doe ik in Spiritueel Centrum Pacha Mama in Lekkum, Friesland. In de uren dat we samen zijn, gaat het over:

  • Wat ons drijft
  • Wat ons tegenhoudt om onze vrouwelijke essentie te leven
  • Waar onze pijn en ons verdriet verborgen liggen
  • Hoe we elkaar daarin kunnen steunen
  • Samen dansen, samen zingen, samen ZIJN

Ik gebruik daarbij mijn kracht als Aardevrouw, met als inspiratie het Medicijnwiel. Van mijn wijze leermeester sjamane Claasje Kos heb ik geleerd contact te maken met spirits. Voor mij voelde dat als oude kennis die opnieuw in dit leven is wakker gemaakt. Ik heb leren vertrouwen op de diepliggende intuïtieve kennis die wij als vrouwen in ons dragen.

Wanneer? Maandag 8 juli 

Waar: in het centrum, of buiten in de tuin bij het vuur

Aanmelding: stuur een mailtje naar  mika@mikamarieke.nl 

Meer info: bel Mika via 06 - 20 17 47 30 

Deel dit evenement

bottom of page