top of page

za 23 sep

|

Centrum Pacha Mama

Ware Vrouwencirkel 4-seizoenen

Hier, op de grond van Pacha Mama, nabij het water van de Dokkumer Ee. Het vuur zal branden, de wind zal waaien, de aarde zal ons dragen, het water zal stromen: natuur en spirits zullen bij ons zijn als reisleiders.

Ware Vrouwencirkel 4-seizoenen
Ware Vrouwencirkel 4-seizoenen

Tijd en locatie

23 sep 2023, 09:30 – 24 sep 2023, 17:00

Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Zaterdag 14 en zondag 15 januari 2023 start ik met Ware Vrouwen 4-Seizoenen! Daarop volgen in maart, juni en september nog drie weekenden met een besloten groep vrouwen die samen een reis willen maken, die samen de diepte in willen duiken.

Hier, op de grond van Pacha Mama, nabij het water van de Dokkumer Ee. Het vuur zal branden, de wind zal waaien, de aarde zal ons dragen, het water zal stromen: natuur en spirits zullen bij ons zijn als reisleiders. O, o, o! Overgave is het sleutelwoord. Ontvangen en… het zich laten ontvouwen.

Ons samenzijn gaat om:

  • Ware verbinding Dat betekent: NO bullshit, het is met de billen bloot, elkaar voortdurend respectvol en in liefde blijven aankijken in elke situatie.
  • Zachtheid Dat betekent: oordelen loslaten, een diepe zielsverbinding aangaan met je sisters en elkaar aanraken.
  • Openen Dat betekent: jouw verhaal vertellen, het omarmen en ook: weer loslaten om een nieuwe versie van jezelf te creëren.
  • Vertrouwen Dat betekent: overgave, voelen dat je gedragen wordt - niet alleen door je sisters, maar ook door de universele lichtkracht; de Bron.
  • Nieuwe paden betreden Dat betekent: doen wat eng is om te doen… het doorbreken van oude patronen en losweken van vastzittende overtuigingen.

Onze reis…

…is gevuld met lichaamswerk, zang, dans, ceremonies en rituelen. Elk weekend nodig ik voor de zondagochtend één van mijn dierbare sisters uit om haar zielenwerk met ons te delen: we openen ons hart met een cacaoceremonie, we leren waar we staan met opstellingswerk, we gaan diep naar binnen met een ademreis en vergroten ons lichaamsbewustzijn door elkaar werkelijk te ZIEN. Over de inhoud van de weekenden krijg je meer informatie bij aanmelding (of als je dat vooraf wenst).

Voel jij de roep?

Om samen met je sisters op reis te gaan? Een jaar lang, met vier goed gevulde weekenden van verbinding, waarachtig samenzijn en radicale openheid. Ben je bereid om dóór de bagger heen te werken om je eigen licht nog meer te laten schijnen? Want dat is wat we samen doen: door elkaar te zien, voeden we elkaars licht. Zeg maar zacht: “Mijn licht is het waard om gezien te worden. Daarom ben ik hier.”

Voel je het diep van binnen, maar durf je het niet zacht te zeggen? Juist dan: kom en verbind. Vertrouw en ga. Samen.

‘We are all just bringing eachother home’ Ram Dass

Aanmelden of meer weten?

Mail me, of bel me. Met alles ben je welkom!

Voor de weekenden vraag ik een bijdrage van € 250,-

Dit is inclusief eten (2x lunch, 1x ontbijt, 1x diner), versnaperingen, thee&koffie + alle workshops. 

Dit is excl. overnachting: je kunt de overnachting zelf boeken bij Centrum Pacha Mama. 

Het geniet de voorkeur om in de Sacred Space van Pacha Mama te blijven slapen, om onze energie bij elkaar te houden.

Deel dit evenement

bottom of page