top of page

za 18 mei

|

Lekkum

Ware Vrouwen Besloten cirkel

In deze besloten Ware Vrouwencirkel zien we elkaar 7x in 2024, om met elkaar te verbinden, te delen en te helen.

Ware Vrouwen Besloten cirkel
Ware Vrouwen Besloten cirkel

Tijd en locatie

3 andere datums

18 mei 2024, 10:00 – 20:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Stap in de cirkel van Ware Vrouwen; sisters die voelen dat de weg van helen het pad van DELEN is. We nodigen elkaar uit om te openen en waarachtig vanuit onze kern te spreken. Samen creëren we een veilige bedding, waarin we naar elkaar luisteren met een open hart. Deze cirkel gaat over draagkracht, liefde en inspiratie!

Bij Ware Vrouwen zijn Respect, Authenticiteit en Openheid de sleutel om waarachtig en veilig samen te zijn.

Voel jij de roep?

Weet dan dat deze cirkel van je vraagt om in je kracht te komen staan en jouw inspiratie met sisters te delen. Dat betekent dat je ook zelf een dag(deel) organiseert met een sister uit de cirkel. Waaahhh! Spannend! YES! En tegelijkertijd doe je precies dat waarvoor jij hier op aarde bent! Dus helemaal als je hart nu sneller klopt: MELD JE AAN!

Commitment

We komen in 2024 vanaf 10 februari 7x bij elkaar (zo om de 6/8 weken). Jouw commitment is dus ook aan 7 zaterdagen; élke keer ben je erbij.

De eerste dag mag je landen in mijn bedding en creëren we een Sacred Space waarin je ervaart dat je vrijuit jezelf mag zijn. Met hulp van lichaamswerk, yin yoga, dans, zang vuur & ritueel werpen we ons vel af om dichter bij onze ware kern te komen. In de weken daarna is woord en daad aan jou: wat wil JIJ organiseren, waardoor WIJ weer een stapje dichterbij die ware kern komen? De laatste dag van het jaar ronden we af met een zweethutceremonie onder mijn bezieling.

Bijdrage

In deze cirkel van gelijkwaardigheid, betalen we met elkaar de onkosten van de gehuurde ruimte, het eten en mogelijke benodigdheden. Dat komt neer op €75,- per dag. Blijft er na het jaar wat over? Dan gaan we daarvan gezellig uit eten, of naar de sauna!, of naar een concert!Whatever it may be :-)

Aanmelding

Stap jij in de besloten cirkel van Ware Vrouwen in 2024? Meld je aan via: mika@mikamarieke.nl en laat me weten wat jouw drijfveer is. Wil je eerst nog even persoonlijk contact? Laat het me weten, dan bellen we. Het eerste weekend is zaterdag 10 februari. Zet ‘m alvast in je agenda! Ik kijk uit naar ons samenzijn sisters!

Sisters my sisters

Come and gather

Round the fire

Bring your daughters

Bring your mothers

Bring your great great great grandmothers

And feel welcome!

Data 2024

  1. Zaterdag 10 februari 
  2. Zaterdag 23 maart
  3. Zaterdag 18 mei 
  4. Zaterdag 13 juli 
  5. Zaterdag 14 september
  6. Zaterdag 26 oktober 
  7. Zaterdag 7 december  

Deel dit evenement

bottom of page