top of page

wo 12 jul

|

Centrum Pacha Mama, Zwaluw

Vallei Orgasme Kennismaking

Een mooie kennismaking met de methode om je levensenergie volledig door je heen te laten stromen: het Vallei Orgasme

Vallei Orgasme Kennismaking
Vallei Orgasme Kennismaking

Tijd en locatie

12 jul 2023, 19:30 – 21:30

Centrum Pacha Mama, Zwaluw, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Hoe kan het dat sommige vrouwen strálend door het leven gaan en anderen al moeite hebben uit bed te komen? Waarom gaat sommige vrouwen alles makkelijk af en kost een ander alles heel veel moeite? Waarom blijft de éne persoon tot op hoge leeftijd gezond en klaagt de ander over kwaaltjes 'die bij de leeftijd schijnen te horen'? Hoewel je niet álles zelf in de hand hebt, kun je wel degelijk invloed uitoefenen op hoe je in je leven staat, hoeveel energie je hebt en hoe je gezond oud wordt. En onderweg naar gezond oud worden, hoef je véél minder last van menstruatie- of overgangsklachten te hebben.  Wie wil dat nou niet?  Hoe mooi is het dat je de technieken om deze dingen te bereiken, zelf in de hand hebt. Letterlijk en figuurlijk.  Met liefdevolle zelfbeminning als beginpunt en een mooiere wereld voor jezelf en anderen in het verschiet. Want als je de technieken van het Vallei-orgasme eenmaal onder de knie hebt, dan gaat niet alleen je eigen leven er stukken op vooruit, maar ook dat van je naasten, je omgeving en van de Aarde.  Er is een beweging gaande richting méér waardering van het vrouwelijke. Meer richting het voelen, uit het hoofd, naar het bekken.  Minder vuur, meer water.   

Jij kunt aanhaken! Jij kunt je vrouwelijke energie leren gebruiken om fluitend door het leven te gaan, met meer energie, tot op hoge leeftijd. Meer geluk, stromender en blijer, een gelukkiger  vrouw worden! Ook als je het Valei-orgasme al traint, is het heel waardevol om deze avond bij te wonen.

Anita Groeneveld, Vallei-coach en fysiotherapeut, neemt je mee in de wereld van seksuele energie, zachte ogen en het innerlijk landschap.Het Vallei-orgasme staat voor een veiliger wereld en ook deze avond is veilig. Er worden geen seksuele handelingen verricht. Op deze avond kun je ermee kennismaken en beslissen of jij ook deze prachtige weg wilt bewandelen en daarmee meer energie, gezondheid en levensvreugde krijgt. Jouw seksuele energie kan weer stromend worden. Dat heeft invloed op jezelf, je omgeving en op onze mooie planeet.

Kies voor meer geluk, liefde en levensenergie in je leven!

Door: Anita Groeneveld

Voor: Alleen voor vrouwen

Bijdrage: 10,- via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/ValleiLekkum

Deel dit evenement

bottom of page