top of page

vr 30 jun

|

Lekkum

Tweelingzielen: de weg naar je ware zelf

Een prachtige workshop over tweelingzielen. Een tweelingziel is de catalysator voor je spirituele groei.

Tweelingzielen: de weg naar je ware zelf
Tweelingzielen: de weg naar je ware zelf

Tijd en locatie

30 jun 2023, 10:00 – 16:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Op vrijdag 30 juni is er een prachtige workshop over tweelingzielen. Een tweelingziel is de catalysator voor je spirituele groei.

Deze reis is bijzonder mooi, maar ook heftig als je niet begrijpt wat er precies gebeurt. In de dark night of the soul is de obsessie voor de ander vaak zeer intens.

Wanneer je met de mind begrijpt wat er precies gebeurt, wordt het makkelijker om  consistent te zijn in dit proces. In deze workshop ga ik daarom op mindniveau uitleggen wat er aan de hand is. Hoe de onderliggende dynamiek tussen tweelingzielen werkt, en vooral ook hoe je om kunt gaan met emotionele triggers. Dit is essentieel om te weten om vooruit te gaan in dit proces. Het is het onthechten van de mind, maar wel in contact met je gevoel.

De tweede helft bestaat uit ervaren. Ik neem je in een prachtige oefening mee naar binnen, zodat je de theorie aan een ervaring kunt koppelen. Hierin gaan we werken aan de verbinding met jezelf en, belangrijker nog, het vergroten van je bewustzijn -wat de ziel is. Als jij je tweelingziel wilt aantrekken, moet je gaan leven vanuit de ziel.

Wanneer je richt op het vergroten van je bewustzijn, leer je weer om in je natuurlijke staat te zijn. Je richt je dan niet specifiek op het stuk van heling omdat dit zich namelijk spontaan zal aandienen (dus je zult zeker heling ervaren). En als je begrijpt hoe het loslaten van emoties werkt, daar zal ik in de training ook op in gaan, zal dit proces van heling gelijk oplopen met het proces van bewustwording. Dit IS ook feitelijk hetzelfde, alleen de "mind" ervaart dit niet zo.

 Inhoud van de training: 

In deze 1-daagse workshop komt het volgende aan bod:

Op de ochtend mindstuff: ik leg je uit hoe het tweelingzielproces werkt (de dynamiek, de modaliteiten van de mind en de ziel, onthechten en emotionele triggers)

Op de middag doen we soulstuff: een ervaringsgerichte oefening om meer in de soulstate te komen.

Let wel!

Na deze training heb je niet de shift gemaakt naar je bewustzijn. Je hebt dan tools gekregen om hier zelf mee aan de slag te kunnen! Dit proces kun je niet in 1 dag doorlopen (geen enkele training kan dit voor jou doen), daar gaat tijd overheen. Het is een bewustwordingsproces. En het is het mooiste wat je op je pad kunt krijgen. Het zal jou uiteindelijk leiden naar de beste versie van jezelf!

 ​Praktische informatie: 

Door: Petra Lemmens

Datum: 30 juni, van 10.00u tot 16.00u 

Bijdrage: De normale prijs van deze training is 149,- euro, maarrrr: 

Omdat dit de eerste training is en wij graag feedback ontvangen, is dit een eenmalige actie van 70,- euro

Inclusief heerlijke lunch

Aanmelden via deze link

Deel dit evenement

bottom of page