top of page

vr 11 mrt

|

Lekkum

SYSTEMISCH COACHEN MET DE HOND ALS SPIEGEL

Aangezien honden vanuit hun natuurlijk instinct resoneren op deze diepe laag bij de mens, is het prachtig hun hen werk te laten doen in het energetische veld en de mens te helpen in zijn proces door liefdevol (en confronterend) een spiegel voor te houden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
SYSTEMISCH COACHEN MET DE HOND ALS SPIEGEL
SYSTEMISCH COACHEN MET DE HOND ALS SPIEGEL

Tijd en locatie

11 mrt 2022, 10:00 – 16:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Systemisch werken met de hond als spiegel bij de Kernkracht academie

Door: Minke Hidding van de Daniëlle Spenner Kernkracht-academie Startdatum: 11 Maart

De opleiding omvat 15 opleidingsdagen. De kosten voor de complete opleiding inclusief het gecertificeerde examen zijn € 3879,-. De kosten zijn in 12 maandelijkse termijnen te voldoen. Na het afronden van de opleiding met dit examen kun je je als coach laten certificeren bij het AKR (level 3). Opgave en meer informatie:

 info@kernkracht-academie.nl Tel. 06 117 30 857 Danielle Spenner | KernKracht

Systemisch werken is een (therapeutische) methodiek (ontwikkeld door Bert Hellinger) die zich van oorsprong richt op het werken in een energetisch veld met familiesystemen. Later ontwikkelde Dhr. Hellinger hierbij ook het werken met organisatie-systemen. Vandaag de dag is er binnen het systemisch werken oneindig veel mogelijk. Zo kunnen we heel breed op de laag van de ziel werken. Want dat is wat je met systemisch werken doet. Werken op de diepe lagen, voorbij het denken zichtbaar maken wat er diep van binnen bij de mens aanwezig is. Aangezien honden vanuit hun natuurlijk instinct resoneren op deze diepe laag bij de mens, is het prachtig hun hen werk te laten doen in het energetische veld en de mens te helpen in zijn proces door liefdevol (en confronterend) een spiegel voor te houden.

Ben jij iemand die zich graag verdiept… Die voorbij het brein wil werken… Die zich wil laten verwonderen door het werken met een energetisch veld… Wil je leren te werken met opstellingen? Met diverse thematieken? En binnen het systemisch werk op diverse wijzes leren werken? Wil je bovendien de hond daarbij inzetten als spiegel? Dan is de KernKracht academie “the place to be” voor jou!

Naast de cursus start er in maart ook een 1 jarige beroepsopleiding. De cursus is speciaal ontwikkeld voor diegene die al werkzaam is met de mens en/of hond (jong of oud) en die zijn/haar werkzaamheden graag wil uitbreiden met het systemisch werken.

* KernKracht academie heeft een inkoopcontract met het UWV. Dit betekent dat het UWV de masterclass gedeeltelijk of in zijn geheel kan vergoeden. Indien je hier belangstelling voor hebt kun je met je UWV arbeidsdeskundige of je UWV contactpersoon contact opnemen.

Opgave en meer informatie: Danielle Spenner | KernKracht 06 117 30 857 info@kernkracht-academie.nl

https://kernkracht-academie.nl

Deel dit evenement

bottom of page