top of page

zo 04 sep

|

Centrum Pacha Mama Lekkum

SOULHUNTING CEREMONY (M/V)

Bijdrage: €33,- p/p of doe een extra donatie en sponsor een sister/brother. Aanmelden via : info@nunqui.com

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
SOULHUNTING CEREMONY (M/V)
SOULHUNTING CEREMONY (M/V)

Tijd en locatie

04 sep 2022, 14:00 – 17:00

Centrum Pacha Mama Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Ademwerk & Dansritueel

Een innerlijke reis op de vleugels van je adem om daarna de ervaring te belichamen in de dans. Door een verbonden ademhaling kom je in een niet-gebruikelijke bewustzijnstoestand. Een vorm van bewustzijn die lijkt op een meditatieve trance of droomtoestand en die je cellulaire geheugen activeert. Het zelfhelend vermogen wordt zo sterk geactiveerd. Dit zelfhelend vermogen brengt ervaringen in je bewustzijn voor verwerking en werkt helend op alle lagen van zijn: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Na de ademmeditatie dans je de ervaring.

Na uitleg en openen van de cirkel volgt een lichaamsgerichte meditatie, volgt de liggende ademreis op muziek die overvloeit in een dansreis. Een ritueel waarin we het  lichaam uitnodigen tot een diepe openheid en ontspanning om aanwezigheid in alle cellen van ons lichaam te brengen.  In samenspel met intentie, sharings, klank, beweging, sjamanistisch ademwerk (conscious-connected-breathwork), dans en zang.

Neem een yogamat en dekentje mee voor het ademritueel. We dansen op blote voeten. Trek kleding aan waarin je je fijn voelt, vrij kan bewegen en die je natuur tot expressie brengt. We werken in een ceremoniële set en setting. Het is transformatief ademwerk en raakt diepere lagen van intimiteit en verbinding. Bij twijfel of dit ritueel bij je proces aansluit? Zoek de afstemming met mij op, info@nunqui.com

Open voor mannen en vrouwen.

Door: Reino van der Velde

Bijdrage :: €33,- p/p of doe een extra donatie en sponsor een sister/brother.

Aanmelden via :: info@nunqui.com

Deel dit evenement

bottom of page