top of page

vr 18 feb

|

Lekkum

Rhe-set release retreat

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Rhe-set release retreat
Rhe-set release retreat

Tijd en locatie

18 feb 2022, 17:00 – 20 feb 2022, 17:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

De sessies zullen gedurende het weekend in intensiteit opbouwen zodat geleidelijk aan steeds dieper lagen aandacht krijgen. Het gehele retreat zullen de Rhe-set sessies de rode draad zijn maar deze zullen ondersteunt worden met adem werk van Marijke, klankschalen concert van Ellen en stem bevrijding van Sarah. Daarnaast kun je op eigen kosten een Cranio sacraal, Reiki therapie of Klank massage boeken. Deze toevoegingen geven je een extra verdieping en invalshoek om het gehele proces makkelijker te laten verlopen.

THEMA/INHOUD

“Beleef plezier met je lichaam, stop met verdoven of weg te rennen en laat diep liggende spanningen in liefde los”

Dit intensieve retreat is een compleet pakket om opnieuw te verbinden, te herschrijven en jezelf meer kracht en vrijheid te geven, op elk niveau van je leven. Tijdens de sessies zul je de verbazingwekkende capaciteiten van je lichaam gaan ontdekken en beter leren begrijpen. Een van de belangrijkste onderdelen is je zenuwstelsel en je zelf genezende vermogen stimuleren. Je zenuwstelsel is de snelweg van alle verbindingen in je lichaam en heeft het vermogen om je hele systeem te beschermen en te genezen.

Als je lichaam in gevaar is, zal het zenuwstelsel reageren door te vechten, vluchten of te bevriezen. Als het lichaam veilig is, begint het juist te ontspannen en los te laten. In de huidige wereld met veel druk, stress en angst, hebben we allemaal meer tijd nodig om te ontspannen en los te laten. Zo kan ons lichaam het hoogste bewewgings vrijheid behouden en kan het in rust genezen van externe invloeden.

Elke Rhe-set yoga, adem, stem en klank sessie werkt in deze ‘pure healing space’ waar je lichaam overschakelt van het *sympathisch naar het *para-sympathisch zenuwstelsel.

VRIJE TIJD

Ook buiten het programma om is er ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf! Maar ook voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en voor de natuur.

Op deze prachtige locatie kun je genieten van (massage)behandelingen en een kleine wellness met sauna & hottub. Maar je kunt natuurlijk ook een lekkere wandeling in de omgeving of het Leeuwarder bos maken, de stad ingaan of lekker onderuit met een boek of gezellig kletsen in de woonkamer of in de tuin.

BEHANDELINGEN

Ons eigen professionele team verzorgt reiki, cranio sacraal en klank schalen behandelingen. Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs. Je kunt je terplekke inschrijven en afrekenen met de behandelaar.

Deel dit evenement

bottom of page