top of page

za 05 mrt

|

Lekkum

RAGECLUB!

Onderdruk je emoties als boosheid en vind je het lastig deze te uiten? Reageer je vaak boosheid en frustratie af op een ongezonde manier?

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
RAGECLUB!
RAGECLUB!

Tijd en locatie

05 mrt 2022, 10:00 – 17:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

RAGE CLUB: voor Vrouwen en Mannen  Onderdruk je emoties als boosheid en vind je het lastig deze te uiten? Reageer je vaak boosheid en frustratie af op een ongezonde manier? 

willen we er snel bij weg. Bang om anderen pijn te doen en bang om de controle te verliezen. Dus zijn we maar gaan onderdrukken. Uit voorzorg. Om de vrede te bewaren. Om conflict te vermijden. Met ziekte, stress, onvrede en zelfs destructieve uitbarstingen als gevolg. Dit is zonde, want we kunnen juist veel aan boosheid hebben.De meeste mensen zijn bijna nooit boos. Boosheid vinden we eng. Vaak

We kunnen deze levenskracht op een assertieve en constructieve manier inzetten. Om te bereiken wat jij wilt, om je grenzen aan te geven en om te voorkomen dat je frustratie opkropt.

Zou jij meer je boosheid willen laten zien? Wil jij assertiever zijn? Wil jij slimmer met deze levenskracht om gaan? Of wil jij ruimte geven aan je opgekropte woede? Bij Rage Club werken we in een veilige en vertrouwende met het erkennen en doorvoelen van deze emoties. Enerzijds bieden we de mogelijkheid om deze bron van kracht voor jou te laten werken ipv tegen jou. Anderzijds helpen jou om vastzittende boosheid op een gezonde manier te ontladen. Bij Rage Club hoeft niks, je mag op je eigen manier werken met deze emoties.

Wij van Rage Club zijn ervan overtuigd dat boosheid een goed doel heeft. Boosheid schept helderheid en laat zien waar je voor staat. Gegronde boosheid leidt tot succes en maakt je een aantrekkelijk persoon. “Het uiten van boosheid geeft ruimte. Het aangeven van je grenzen geeft ontspanning. Het spreken van je waarheid geeft vrijheid”. Wat biedt Rage Club je op?

Een onvergetelijke ervaring. Een veilige en vertrouwde omgeving om met je emoties te werken Tools om met boosheid in contact te komen en deze om te zetten in assertiviteit. Tools om boosheid dagelijks op een veilige manier te uiten. Tools om van je emoties krachtige bondgenoten te maken. Ontspanning, rust en ruimte door de ontlading. Rage Club membership.

Tijdens de workshop zetten wij anger-release technieken in uit verschillende tradities: ‘de-armouring’, ‘emotioneel lichaamswerk’, ‘mannenwerk. Voor wie? Mannen en vrouwen vanaf 17 jaar. Dit is een complete dag inclusief heerlijke soep met broodjes. Tijdens de workshop houden wij voor zover mogelijk de regels die gelden op dat moment aan

Datum en tijd:

 zaterdag 5 maart 2022 10:00 deur open 10:30 start 17:00 einde 

 Investering & aanmelden: 88 euro voor de eerste 4 kaarten. 99 euro voor de normale kaarten.

 Korting op ticketprijs: Meld je je met twee personen of meer aan dan krijgt ieder 15 % korting op de ticket. Heb je al een keer eerder meegedaan met Rage Club en je wilt nog een keer mee doen? dan krijg je ook 15% korting op de ticket. Vragen? Stuur een bericht op Facebook Rage Club NL of stuur ons een email: info@rageclub.nl  Deze Rage Club zal geleid worden door: Peter Adema: Woede coach. De-armouring therapeut. Natuurkenner. Survivalrunner. Muzikant. Gedreven zwaardvechter. Remko Adema: Psycholoog, Muzikant, Coach, Natuurliefhebber, Shiatsu therapeut.

Deel dit evenement

bottom of page