top of page

vr 23 feb

|

Centrum Pacha Mama, in Zwaluw

PlayFight

Kom naar PlayFight voor verbinding, speelsheid en kracht, in een veilige ruimte - onder bezieling van Maria!

PlayFight
PlayFight

Tijd en locatie

23 feb 2024, 19:00 – 22:00

Centrum Pacha Mama, in Zwaluw, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Playfight geeft diepe verbinding, met jezelf en met anderen. In Playfight spreekt de wijsheid van jouw lichaam. In Playfight speel jij met de ander. Je onderzoekt de ander met jouw kracht. Kracht in de zin van talent en eigenheid. Samen vormen we de cirkel, een veilige plek om jezelf te ontdekken in relatie met anderen. In een aantal rituelen (spelregels) leid ik je door het Playfighten.

Playfight, ook wel ‘bewust stoeien’. Als jonge leeuwen rollen we over de grond, dagen we elkaar uit, maken we plezier, trekken we (figuurlijk) aan elkaars oor of staart, leren we elkaar kennen, en groeien we met en door elkaar.

Samen vormen we de cirkel, een veilige plek om jezelf te ontdekken in relatie met anderen. In een aantal rituelen (spelregels) leid ik je door het Playfighten. In de rituelen zit o.a. verwerkt dat we met elkaar communiceren over hoe we de ander waarderen en over gevoelens die we ervaren bij het kijken naar een Playfight. Thema’s die langs komen zijn bijvoorbeeld bij jezelf blijven, grenzen aangeven, omgaan met weerstand. Centraal staan steeds ‘verbinding maken’. Met jezelf en met elkaar.

Ik ervaar in Playfight verrassing, schoonheid, kwetsbaarheid, vervulling, groeiende nieuwsgierigheid en een wens naar meer”.

Door: Maria

Datum: Vrijdag 26 januari 2024

Tijd: 19:00 tot 22:00

Bijdrage: € 35,- via www.hipsy.nl/wild-bodies

Locatie: Zwaluw

Deel dit evenement

bottom of page