top of page

vr 03 mrt

|

Centrum Pacha Mama, CONDOR

Pandora Light Healing

Laat je door de PandoraStar meevoeren naar een staat van pure ontspanning, waarin healing plaatsvindt.

Pandora Light Healing
Pandora Light Healing

Tijd en locatie

03 mrt 2023, 20:00 – 22:00

Centrum Pacha Mama, CONDOR, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

De PandoraStar gebruikt flikkerend licht om je hersenen op een zachte wijze naar een andere staat te brengen. Een staat die behulpzaam is voor verschillende doeleinden zoals ontspanning, creativiteit, meditatie, concentratie en voor het integreren van een coaching of healingsessie.

We zijn ontzettend blij dat René Onstenk naar ons toekomt vanuit Arnhem,  om een groepssessie te doen met de PandoraStar. Er is ruimte voor 12 personen. 

De ervaring

Terwijl jij ontspannen met gesloten ogen ligt of zit, doet de PandoraStar het werk. De LED-lampjes zenden op een gecontroleerde wijze reeksen van flikkerend licht uit. De meeste gebruikers zien achter hun oogleden caleidoscopische patronen en kleuren en soms ook psychedelisch aandoende beelden en voelen zich opgaan in deze ervaring die hen naar de gewenste hersenstaat brengt. (Met behulp van een unieke omgekeerde driehoek-reeks van LED-verlichting die in elkaar overvloeien om een reeks van hexagrammen te creëren.)

PandoraStar stimuleert de verschillende gebieden van de hersenen door het richten van lichtstralen op het netvlies.

Gebruikers ervaren met gesloten oogleden een “zichtbare” frequency meevoeren van Caleidoscopische patronen van kleuren en psychedelische beelden, die in een onderdompelende omgeving voor een diep niveau van hersengolven naar vervoering lijdt).

Werking PandoraStar

Door middel van flikkerend licht, maakt PandoraStar het mogelijk om toegang te krijgen tot de frequentie staat van 0,1 Hz tot 200 Hz. Hersengolven zijn kleine elektrische stroompjes die meetbaar zijn op je hoofd. Net als muziek tonen verschillende toonhoogtes hebben, hebben ook je hersengolven verschillende toonhoogtes. We noemen dat frequenties en dat is het aantal golfjes of trillingen per seconde. De hersengolven zijn verdeeld in verschillende types. Elk type hersengolf heeft een ander frequentiegebied (snelheid van de golven) en andere betekenis wat betreft hersentoestand en gedrag.

René Onstenk

is Coach, magiër, alchemist, Soul-Reader en Geestelijk Raadsheer.

Hij werkt met mensen die zoeken naar heelwording, (spirituele) ontwikkeling en transformatie. Licht, Energie, Klank, Kruiden, Elixers en Oude Wijsheid zijn daarbij zijn hulpmiddelen.

"Ik hou me bezig met voeding in de meest brede zin van het woord. Wat is voedend? Wat helpt ons om van het leven te genieten, ons Zelf te versterken, keer op keer te vernieuwen, te worden wie we werkelijk zijn? Ik werk met mensen die op zoek zijn naar (spirituele) ontwikkeling en transformatie. Mijn doel is jou te laten ervaren hoe je meer uit je leven kan halen door jezelf continu op de meest rijke en vervullende manier te voeden. 

‘Omdat jezelf goed voeden een kunst is…’

Soulreading

Een Soul-Reading is een sessie waarbij René zich afstemt op jouw ziel om inzicht te geven in jezelf, je levenslessen, zielsmissie en pad. Het biedt healing, inzichten en begeleiding om contact te maken met jouw ziel en missie, en om handvatten te krijgen voor verdere groei en ontwikkeling.

Wanneer? Vrijdagavond 3 maart en zaterdagochtend 4 maart

Waar: Centrum Pacha Mama, CONDOR

Bijdrage: €45,- voor de groepshealing (je maakt je eigen reis, maar ligt met max. 6 mensen onder de PandoraStar.) 

Wil je een Soulreading van René? Dat kan op zaterdagmiddag. Bijdrage is €45,-

Aanmelding: stuur een mailtje naar  mika@mikamarieke.nl

Meer info: bel Mika via 06 - 20 17 47 30

Meer informatie over René: www.reneonstenk.NL

Deel dit evenement

bottom of page