top of page

do 28 dec

|

Centrum Pacha Mama, CONDOR

Pandora Light Healing

Laat je door de PandoraStar meevoeren naar een staat van pure ontspanning, waarin healing plaatsvindt.

Pandora Light Healing
Pandora Light Healing

Tijd en locatie

28 dec 2023, 19:30 – 22:30

Centrum Pacha Mama, CONDOR, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

De PandoraStar gebruikt flikkerend licht om je hersenen op een zachte wijze naar een andere staat te brengen. Een staat die behulpzaam is voor verschillende doeleinden zoals ontspanning, creativiteit, meditatie, concentratie en voor het integreren van een coaching of healingsessie.

We zijn ontzettend blij dat René Onstenk naar ons toekomt vanuit Arnhem,  om een groepssessie te doen met de PandoraStar. Er is ruimte voor 12 personen. 

De ervaring

Terwijl jij ontspannen met gesloten ogen ligt of zit, doet de PandoraStar het werk. De LED-lampjes zenden op een gecontroleerde wijze reeksen van flikkerend licht uit. De meeste gebruikers zien achter hun oogleden caleidoscopische patronen en kleuren en soms ook psychedelisch aandoende beelden en voelen zich opgaan in deze ervaring die hen naar de gewenste hersenstaat brengt.

PandoraStar stimuleert de verschillende gebieden van de hersenen door het richten van lichtstralen op het netvlies.

Gebruikers ervaren met gesloten oogleden een “zichtbare” frequency meevoeren van Caleidoscopische patronen van kleuren en psychedelische beelden.

Werking PandoraStar

Door middel van flikkerend licht, maakt PandoraStar het mogelijk om toegang te krijgen tot de frequentie staat van 0,1 Hz tot 200 Hz. Hersengolven zijn kleine elektrische stroompjes die meetbaar zijn op je hoofd. Net als muziek tonen verschillende toonhoogtes hebben, hebben ook je hersengolven verschillende toonhoogtes. We noemen dat frequenties en dat is het aantal golfjes of trillingen per seconde. De hersengolven zijn verdeeld in verschillende types. Elk type hersengolf heeft een ander frequentiegebied (snelheid van de golven) en andere betekenis wat betreft hersentoestand en gedrag.

René Onstenk

is Coach, magiër, alchemist, Soul-Reader en Geestelijk Raadsheer.

Hij werkt met mensen die zoeken naar heelwording, (spirituele) ontwikkeling en transformatie. Licht, Energie, Klank, Kruiden, Elixers en Oude Wijsheid zijn daarbij zijn hulpmiddelen.

"Ik hou me bezig met voeding in de meest brede zin van het woord. Wat is voedend? Wat helpt ons om van het leven te genieten, ons Zelf te versterken, keer op keer te vernieuwen, te worden wie we werkelijk zijn? Ik werk met mensen die op zoek zijn naar (spirituele) ontwikkeling en transformatie. Mijn doel is jou te laten ervaren hoe je meer uit je leven kan halen door jezelf continu op de meest rijke en vervullende manier te voeden."

Wanneer? Donderdagavond 28 december 2023

Waar: Centrum Pacha Mama, CONDOR

Bijdrage: €45,- voor de groepshealing (je maakt je eigen reis, maar ligt met max. 6 mensen onder de PandoraStar.) 

Aanmelding: stuur een mailtje naar  mika@mikamarieke.nl

Meer info:  www.reneonstenk.NL

Deel dit evenement

bottom of page