top of page

za 14 okt

|

Centrum Pacha Mama

Munay Ki workshop

Munay betekent liefde en Ki betekent kracht. De definitie van Munay Ki is: 
ik schenk en ontvang de kracht van liefde.
 De Munay Ki opent je hart en maakt de weg vrij om liefde en energie te laten stromen.

Munay Ki workshop
Munay Ki workshop

Tijd en locatie

14 okt 2023, 09:30 – 15 okt 2023, 16:00

Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Munay Ki workshop zaterdag 14 en zondag 15 oktober 

Munay betekent liefde en Ki betekent kracht. De definitie van Munay Ki is: ik schenk en ontvang de kracht van liefde.  Deze workshop is samen gesteld door Alberto Villoldo. De kennis en wijsheden die Alberto in de Munay Ki workshop heeft verwerkt zijn grotendeels afkomstig van de Qero indianenstam in Peru waar Alberto jaren lang heeft gewoond. Een klein deel van de workshop is afkomstig van Noord-Amerikaanse indianenstammen. 

 De Munay Ki stelt ons in staat om ons voor te bereiden op de nieuwe wereld, van homo sapiens naar homo lumineus. Het is een stap naar een hoger bewustzijn en een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid; op weg naar een harmonieuze en gebalanceerde samenleving en naar een nieuwe dimensie.

De Munay Ki opent je hart en maakt de weg vrij om liefde en energie te laten stromen. Het neemt je mee van je ego en je overtuigingen die je beperken, naar een mythische plaats van pure energie. De Munay Ki herstelt de verbinding met je innerlijke kracht en de aarde.

 

Deze prachtige energie zal je ook helpen het gewonde ego te verzachten, angsten, schuldgevoelens en de controle op alles te willen hebben los te laten. Het is veel groter  dan je zou vermoeden. Het stelt je in de gelegenheid om uit de waan van de dag te stappen en de weg vrij te maken voor de manifestatie van je werkelijke zijn; je authentieke zelf. De plaats waar we echt vrij zijn. Waar we de mogelijkheid hebben om onze dromen tot werkelijkheid te maken vanuit een nieuw perspectief. Het is het pad van het Hart en de Heling, van de kracht van de liefde!

De inwijding van de Munay Ki bestaat uit tien rites. Negen worden door transmissies als ‘zaden’ doorgegeven. De tiende wordt met de Mesa van de mesa-carriër (sjamaan) doorgegeven.

 De eerste vier rites zijn de rites van krachtdieren, deze leggen het fundament voor je transformatieproces. Hiermee laat je het verleden los en geef je een nieuwe richting aan je leven. De volgende drie zijn rites van de aartsengelen waarbij een geleide meditatiereis wordt gemaakt. Deze en de volgende drie rites stemmen je af op hogere niveaus waar de transformatie plaats vindt.

Door: Claasje

Kosten:  €170,- (excl. overnachting) 

Wil je graag overnachten, laat het weten via de mail. 

Opgave: sjamanismefriesland@hotmail.com 

Deel dit evenement

bottom of page