top of page

vr 23 sep

|

Lekkum

Multicultureel Gebedsbordeel

Elk kwartaal live vanuit De Zwaluw Maersterpad 8 in Lekkum opent het multicultureel gebedsbordeel haar deuren voor iedereen die houdt van humor, muziek, standup, absurditeit, filosofie en theater. reserveren verplicht. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bekijk onze arrangementen.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Multicultureel Gebedsbordeel
Multicultureel Gebedsbordeel

Tijd en locatie

23 sep 2022, 19:00 – 23:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Het multi cultureel Gebedsbordeel is waarschijnlijk niet wat je denkt. Het is een Variete programma die zijn weerga niet kent, met elk kwartaal een dienst met verschillende sprekers, singersongwriters, filosoofen, dichters en slampoets die hun kijk op de wereld met jou delen vaak op een grappige en onderhoudende manier, soms ook met een serieuze ondertoon maar nooit zwaar op de maag, met een hoop sketches en muziek kan de dienst verlichting geven bij een reeks van kwalen.

elk kwartaal (maart,Juni, sept Dec) 

De presentatie is in handen van Sarah Sotemann, Samen met een gastpresentator laat ze de lichtpuntjes zien van dit soms sombere bestaan.Verbaas u, verwonderd u, laat u zich ontroeren. 

Vanuit De Zwaluw, een zaaltje op het terrein van Centrum Pacha Mama aan het Maersterpad 8 in Lekkum zal de dienst aanvangen vanaf 19 ; 30

Het is een  kleinschalig exclusief geplaceerd evenement. Er zijn 10 tafels beschikbaar met elk 4  zitplaatsen.

 

bekijk onze arrangementen.

De dienst is voor iedereen te bezoeken ongeacht geloof, overtuiging of achtergrond.

De liveshow wordt opgenomen en is terug te bekijken in fragmenten op de bekende kanalen

Deel dit evenement

bottom of page