top of page

zo 09 jul

|

Centrum Pacha Mama

Moeder/Dochter-dag Innerlijk Vuur & Creatie

In volle aandacht samenzijn met je dochter, terwijl ieder voor zich iets moois creëert. Tijdens deze speciale dag voor moeders en dochters gaat het om samenzijn, spelen én delen!

Moeder/Dochter-dag Innerlijk Vuur & Creatie
Moeder/Dochter-dag Innerlijk Vuur & Creatie

Tijd en locatie

09 jul 2023, 10:00 – 17:00

Centrum Pacha Mama , Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

In volle aandacht samenzijn met je dochter, terwijl ieder voor zich iets moois creëert. Tijdens deze speciale dag voor moeders en dochters gaat het om samenzijn, spelen én delen!

Binnen een vrouwencirkel staat met elkaar delen centraal. Zo vaak krijgen we te horen: “Mijn dochter zou dit ook zo leuk vinden!” Als we waarachtig luisteren naar onze dochters, om te horen wat ze bezighoudt, zónder daar direct op te reageren, dan geeft dat ze kracht en zelfvertrouwen.

‘Ik mag er zijn, helemaal zoals ik ben’

Die puurheid nemen we mee de dag in als we de creatie-ronde ingaan en onze handen laten spreken om daar iets moois mee te maken. Hier wakkeren we het VUUR aan! Of dat nu met klei, schmink of verf is, dat zien we nog wel. De jonge meiden bij elkaar en de moeders bij elkaar; dan ontstaat vanzelf de magie van sisterhood! Aan het einde van de dag doen we een liefdevol ritueel waarbij we ieders unieke kracht benoemen.

We vullen deze dag met:

  • Een dagopening waarbij we alle elementen, windrichtingen en dieren betrekken!
  • Samen delen (elkaar leren kennen!)
  • Creatieve handen (mooie/gekke/inspirerende dingen maken!)
  • Heerlijke vegetarische & biologische lunch
  • Zingen & dansen (elkaar horen en zien!)
  • Ering (lichtpuntjes benoemen)

Waar & Wanneer?

Zondag 9 juli van 10.00u tot 17.00u

In Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, Lekkum  (vlak boven Leeuwarden)

Voor wie?

Deze dag is voor moeders met meiden op de basisschool, vanaf groep 3. Heb je meerdere dochters en wil je ze graag allemaal meenemen? Neem dan even contact met ons op.

Bijdrage

Voor deze dag (incl. versnaperingen, lunch & workshop) vragen we per koppel een bijdrage van €65,-.

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar: mika@mikamarieke.nl, of reenjildou@gmail.com en vermeld daarbij jullie naam, leeftijd & telefoonnummer.

Organisatoren Jildou en Mika

We hebben elkaar leren kennen bij yogasessies en later in de Ware Vrouwencirkel verdiepte ons samenzijn. Jildou zei: “Als ik er thuis over vertel, dan willen mijn dochters ook zoiets meemaken! Kunnen we niet samen iets organiseren voor moeders én dochters?” En daar was het plan geboren! Samen dragen ze deze dag, met Jildou als creatieve kracht en Mika voor de bedding.

Deel dit evenement

bottom of page