top of page

za 01 jun

|

Lekkum

MM Healing Weekend

Open jezelf op alle lagen tijdens dit Healing Weekend met Martin & Mika.

MM Healing Weekend
MM Healing Weekend

Tijd en locatie

01 jun 2024, 10:00 – 02 jun 2024, 16:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Ademen, openen, verzachten, bewegen en je blikveld verruimen

Hier gaat het MM Healing Weekend over. Met ademsessies, stembevrijding en dans bereid je lichaam, geest en ziel voor op een helende reis. Die reis is met een oer-Hollands plantmedicijn, dat ook wel de ‘Gouden Leraar’ wordt genoemd.

Martin en Mika dragen zorg voor een veilige bedding, waarin jij je kunt overgeven aan deze diepgaande reis. De muzikale ceremonie vindt ‘s avonds plaats en geeft  inzichten op lagen waar wij met ’t hoofd niet bij komen. Zondag is een integratiedag met yin yoga, vuurceremonie en het delen van ervaringen.

Duik in het diepe!

Ken je dat gevoel nog van vroeger? Dat je als kind op de hoge duikplank stond en wel WILDE springen, maar het best lang duurde voor je de sprong waagde? En dat al die andere kinderen dan al bovenaan de trap stonden te wachten…? Deze duik in het diepe is volledig vrij van druk. Niemand staat op je te wachten; het is joúw beweging. Martin en Mika creëren een veilige ruimte voor een nieuwe ervaring, voor het openen van jezelf en voor jouw stroom!

Over Martin & Mika

Ze zijn gewend om te duiken. Samen ~ en met zichzelf. Martin is muzikant, DJ, stembevrijder en ademcoach. Hij organiseert maandelijks mannencirkels, doet zijn adem- en stemwerk in groepen en op individuele basis. Mika is een ware levensdanser en vindt haar rust, stilte en inspiratie in meditatie, yin yoga. Ze danst en schrijft Ware Vrouwen-verhalen. Maandelijks organiseert ze vrouwencirkels.

Lichaamswerk is voor hen beide de sleutel om tot de innerlijke kern te komen. Daarbij hebben zij allebei de ervaring dat plantmedicijnen diepe inzichten geven in de kern van het bestaan. Dat gaat voorbij aan het denkwerk met de geest. Broodnodig, want het hoofd heeft geen antwoorden; het hart wel.

Er zijn momenten in het leven waarin de wijsheid van de plant roept. Die roep komt vanzelf. Of niet. Allebei is okay. Voor wie de roep wél voelt; wees welkom bij deze ceremonie. Dit weekend is een prachtige combinatie van het openen met lichaamswerk en het openen van de poort naar de ziel.

Globaal programma

Zaterdag:

 • Ontvangst & welkom
 • Deelronde
 • Ademreis
 • Lichte lunch
 • Stembevrijding / Dans
 • Ceremonie in de avond

Zondag:

 • Yin yoga integratie
 • Rijkelijk ontbijt
 • Vuurceremonie
 • Deelronde
 • Afronding

Bijdrage

Je investeert dit weekend in jezelf ~ en met jouw bijdrage steun je ons werk dat wij met bezieling en liefde delen. De bijdrage is € 395,- inclusief overnachting, workshops, ceremonie met plantmedicijn, 1x ontbijt, 2x lunch, thee & fruit.

Vragen, interesse, aanmelden

Mail of bel ons!

Wil je meer weten over dit MM Healing Weekend? Voor de ceremonie nemen we persoonlijk contact met je op en ontvang je een uitgebreide intake om je goed te kunnen voorbereiden op het weekend.

Martin: 06 - 29 37 42 29 martin@spiritbreath.nl

Mika: 06 - 20 17 47 30 ~ mika@mikamarieke.nl

Deel dit evenement

bottom of page