top of page

vr 30 jun

|

Lekkum

Medicijnspiraal jaartraining

Het Medicijn Spiraal is een reis in jezelf waarbij je in contact komt met de eeuwenoude tradities van wijsheid, kracht en liefde waarbij je tools krijgt aangereikt voor zelf ontdekking en transformatie.

Medicijnspiraal jaartraining
Medicijnspiraal jaartraining

Tijd en locatie

30 jun 2023, 19:30 – 02 jul 2023, 17:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Het Medicijn Spiraal is een reis in jezelf waarbij je in contact komt met de eeuwenoude tradities van wijsheid, kracht en liefde waarbij je tools krijgt aangereikt voor zelf ontdekking en transformatie. Deze tools zijn overgedragen door de afstammelingen van de Inca’s. In de westerse maatschappij zijn deze verborgen of zelfs zoekgeraakt.

We zijn dankbaar dat ze weer geactiveerd kunnen komen.

Dit Medicijn Spiraal is een krachtige manier voor persoonlijke groei en heling. Het is een ontdekkingstocht door de tijd naar je wezenlijke Zelf. Wanneer je buiten de tijd stapt kan je het mysterie van schepping en schoonheid van het leven ervaren.

Deze metaforische reis is een reis om onze persoonlijke ziel en die van onze planeet te herontdekken, helen en in balans te brengen. Gedurende de vier weekenden waarin het Medicijn Spiraal wordt doorlopen ontvang je o.a initiaties van de Karpay’s, Nusta’s en Munay.

Je bouwt je eigen mesa (medicijnbundel) op en leert diverse ceremonies, reiniging en heling technieken. Je gaat een zielenreis maken en je krachtdier te ontmoeten. Je leert hoe je kontakt maakt met de spirits en hoe je met hen en je mesastenen mag werken.

Medicijn Spiraal o.l.v.: Claasje Kos (Inca Sjamaan-Pampamisayok) 

Start: vrijdag 30 juni (t/m zondag) 

Bijdrage: per weekend: € 280,- ( incl. programma, initiaties, overnachtingen en maaltijden) 

Locatie: Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, 9081 LK Lekkum

Aanmelden via: sjamanismefriesland@hotmail.com

Meer informatie over het Medicijnspiraal vind je op onze website onder 'Aanbod / Sjamanisme' 

Deel dit evenement

bottom of page