top of page

di 11 jan

|

Lekkum

Maandelijkse Bijeenkomst Northern Songwriters Collective

The Northern Songwriters Collective! (NSC) brengt songwriters bij elkaar om samen te putten uit gebundelde krachten. Een platform om elkaar te ontmoeten, te inspireren, informatie te verzamelen en waarin we elkaar kunnen laten groeien.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Maandelijkse Bijeenkomst Northern Songwriters Collective
Maandelijkse Bijeenkomst Northern Songwriters Collective

Tijd en locatie

11 jan 2022, 11:49

Lekkum, Mearsterpaed, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Opgericht voor en door songwriters uit de noord (Friesland,Groningen,Drenthe). Samen sterk en een enorm netwerk creeren waar we allemaal wat aan hebben.

Definitie songwriter

Een songwriter is een professional die teksten schrijft en/of composities componeert voor liedjes. Een songwriter kan ook een componist worden genoemd, hoewel de laatste term vooral wordt gebruikt voor personen uit het klassieke muziekgenre en filmscores, maar ook wordt geassocieerd met het schrijven en componeren van de oorspronkelijke muzikale compositie of het muzikale bed. Een songwriter die de tekst / woorden schrijft, wordt de tekstdichter genoemd.

Hoe werkt het   Als volgt Je neemt contact op via bijvoorbeeld deze site of je gaat als introducee mee met een van onze leden naar een van de bijeenkomsten.  Mocht je besluiten dat dit wat voor je is dan kun je aanmelden via de site ovv inschrijving krijg je een inschrijf formulier in je mailbox.deze vul je in en voegt de gewenste stukken bij. We vragen een jaarlijkse contributie van 50,- Euro no cure no pay.... dus als je je geld niet hebt terug verdiend door middel van kennis of Gig.s retourneren we de inschrijfkosten.

'Het is niet zozeer de vraag wat kan het collectief voor jou betekenen?

maar wat kan jij betekenen voor het collectief."

Nu klinkt deze verbasterde quote van Kennedy wel een beetje kort door de bocht (ik wou em altijd al eens gebruiken) maar er schuilt wel een kern van waarheid in.

We hanteren een hands on-approach. en pro activiteit  is een must als je als songwriter aan de bak wilt .

Er wordt dus helaas niks aanreikt op een zilv.eren plateautjes  maar samen kunnen we alles (packaged gigs, opnames,verzamelplaat, ,whatever)  de sky is the limit .Iedereen heeft een specefike skillset  hoe ga jij die inzetten om te bereiken wat je wil?  we gaan als collegas samen de obstakels te lijf die in de weg staan van ons doel. een duurzame carriere als songwriter.

Deel dit evenement

bottom of page