top of page

zo 26 mei

|

Centrum Pacha Mama, Zwaluw

Luisterend - Helend zingen

Kom in contact met de oer-scheppingskracht van ieder mens! En ga luisterend en helend zingen onder de bezieling van Carina

Luisterend - Helend zingen
Luisterend - Helend zingen

Tijd en locatie

26 mei 2024, 14:00 – 16:30

Centrum Pacha Mama, Zwaluw , Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Zingen vanuit de ziel is een oer-scheppingskracht in ieder mens. 

Op deze middagen nodig ik je uit op in contact te komen met deze oer-scheppingskracht, te spelen met klanken, gezangen uit het moment te laten ontstaan, luisterend en helend te zingen, de kracht van je stem te verkennen, het lied de bezieling en de liefde van je schepper zijn mee te geven, je zingend te herordenen, in stroming te brengen, in jezelf op te richten, dicht bij je eigen essentie te zijn. “Het vuur is in het midden”

De meditaties, het spelen met klank, de vrije gezangen, mantra’s, liederen, beweging en dans, Sintala Qi Gong, het Zijn in stilte – is altijd gericht op het spelenderwijs scheppen van een veld van inzicht en heling.

Al meer dan 40 jaar ben ik ontdekkingsreiziger in de wereld van de klank, is het mijn passie de juiste snaar te raken en de innerlijke muziek te doen ontwaken! 

Welkom, 

Carina

Data: 21 januari, 18 februari, 17 maart, 21 april, 26 mei 2024  

Tijd: Zondagmiddag 14.00 – 16.30 uur (welkom vanaf 13.30 uur)

Plaats: Centrum Pachamama, de Zwaluw, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum

Kosten (per middag): € 15.-   Aanmelding via: carina.cantocanto@gmail.com en door overboeking op: NL45INGB 0007625447 t.n.v.: „Praktijk voor Zelfgenezing”, o.v.v. luisterend zingen en de datum/ data van deelname.

Deel dit evenement

bottom of page