top of page

vr 30 dec

|

Centrum Pacha Mama

Lotus Tribe Nieuwjaarsgathering

Wat een heerlijke manier om het nieuwe jaar in te gaan! Kom naar deze gathering: een community-ervaring in waarbij je dieper kan verbinden door middel van verschillende workshops zoals authentic relating, dans, eye gazing, mantra zingen & embodiment!

Lotus Tribe Nieuwjaarsgathering
Lotus Tribe Nieuwjaarsgathering

Tijd en locatie

30 dec 2022, 14:00 – 01 jan 2023, 18:00

Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Wil jij Oud & Nieuw op een speciale ervaren met een fijne groep mensen? Kom dan naar Pacha Mama van 30 december t/m 2 januari. De Lotus Tribe is dan hier om samen met jou een community-ervaring in te duiken. De Tribe creëert een diepe verbinding door middel van verschillende workshops zoals: authentic relating, dans, eye gazing, mantra zingen & embodiment. Ook hebben doen we in de overgang naar het nieuwe jaar een mooie ceremonie en gaan we met veel vreugde het nieuwe jaar in.

Laten we vieren dat we leven en het nieuwe jaar in gaan vanuit onze hart en ziel. Terwijl we onze intenties voor een het nieuwe jaar delen en de wereld in sturen.

Je bent bij deze uitgenodigd voor de komende Nieuwjaarsgathering waarbij we verbinden vanuit de universele energie, onvoorwaardelijke liefde naar elk mensen vanuit een geborgen sfeer. 

Good to know: op deze gathering spreken we Engels.

Feel welcome!! 

Locatie: Centrum Pacha Mama (vlak boven Leeuwarden)

Aantal plekken: 40 (incl. crew) 

Voor vragen neem contact op met:  Kees Schenk: 06 - 40025133 / info@lotustribe.nl

Aanmelding: ► Tickets & registration 

Deel dit evenement

bottom of page