top of page

vr 30 jun

|

Podium Zwaluw Centrum Pacha Mama

Live presentatie Poelier & KUO Noorderlicht

Woordkunstenaars zijn ze en dat ga je horen tijdens de presentatie van hun EP Noorderlicht!

Live presentatie Poelier & KUO Noorderlicht
Live presentatie Poelier & KUO Noorderlicht

Tijd en locatie

30 jun 2023, 19:00 – 20:30

Podium Zwaluw Centrum Pacha Mama , Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Op vrijdag 30 juni zullen Poelier en KUÒ (echte namen Jan-Willem Poelma en Kuo Weh Ho) hun EP Noorderlicht uitbrengen. Om de geboorte van hun EP te vieren, geven ze op 30 juni een presentatie bij Podium Zwaluw!

Zowel Poelier als KUÒ zijn al decennialang actief als woordkunstenaars in de wereld van spoken word en hiphop. Zo hebben ze zich in het verleden ingezet voor projecten met Dichter Bij Leeuwarden en Leeuwarder Collectief. KUÒ is daarnaast actief in het geven van rapworkshops op scholen in en rondom Friesland.

De creatie van hun plaat Noorderlicht is begonnen in de periode dat de wereld was geteisterd door lockdown. Tijdens de avondklok kwamen Poelier en KUÒ elke maandagavond bijeen om in te checken hoe het met elkaar ging in die tijd. Zoals eenieder in de samenleving veranderingen ervoer in hun privésituatie, gold dat ook voor beide heren: terwijl Poelier een gezin heeft, kwam KUÒ zijn relatie destijds tot een einde. De maandagavondsessies werden ingevuld met gesprekken waarin beide heren de rol als psycholoog-cliënt voor elkaar vervulden, en teksten die hieruit voortvloeiden. De ondertitel van Noorderlicht is dan ook “een sprankel van hoop in donkere periodes”. De beats van de EP zijn gemaakt door Chrisis (echte naam Chris Blacquiere).

Vier mee op 30 juni en kom langs bij de live-presentatie bij Podium Zwaluw!

Er zijn 2 tijden waar je uit kan kiezen: Aanvang 19.00

Aanvang 21.30

Toegang: €5 en een donatie voor Podium Zwaluw

Deel dit evenement

bottom of page