top of page

di 09 mei

|

Podium Zwaluw Centrrum Pacha Mama

Ierse Folk met Na Cailligh

Nostalgisch spelen ze oude folk songs en brengen levendige vernieuwing in hun traditionele Ierse ‘tunes’. Een 4-koppige band uit Ierland, de VS en Nederland, puur, authentiek en een tikkeltje roekeloos! Dat wil je meemaken!

Ierse Folk met Na Cailligh
Ierse Folk met Na Cailligh

Tijd en locatie

09 mei 2023, 20:00 – 22:00

Podium Zwaluw Centrrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Puur, authentiek en een tikkeltje roekeloos, zo kun je Na Cailligh het beste omschrijven. De band is een 4-koppige band uit Ierland, de VS en Nederland. Ze hebben elkaar gevonden bij de typische muzieksessies in Ierland en Schotland en hebben die eigenzinnige vrijheid en speelsheid behouden in hun arrangementen.

De melodieën op uilleann pipes en viool - met een speelse, complexe ondersteuning op gitaar en de vernieuwende tonen van de trompet - brengen een frisse, vernieuwende kijk op de traditionele muziek. Nostalgisch spelen ze oude folk songs en brengen levendige vernieuwing in hun traditionele Ierse ‘tunes’. Ze laten de essentie van volksmuziek herbeleven, maar met een hint naar andere muziekgenres als jazz, blues en americana.

Ze spelen volksmuziek zoals het zou moeten zijn: ingetogen en onvoorspelbaar. Laat je meevoeren met Lennard, Maeve, Maaike en Caty in hun muzikale reis als Na Cailligh.

Waar : Podium Zwaluw

Tijd: 20.00u (deur is vanaf 19.30u open) 

Bijdrage: € 10,- 

Aanmelding via: info@sarahsotemann.com

Deel dit evenement

bottom of page