top of page

za 08 jun

|

Centrum Pacha Mama, Zwaluw

Helen door te spelen!

Een heerlijk weekend waarin je al spelend meer kunt uitpakken van wie je bent, op basis van de figuur van de Dwaas of The Fool, de nul-figuur in het Tarot kaarten-dek!

Helen door te spelen!
Helen door te spelen!

Tijd en locatie

08 jun 2024, 10:00 – 09 jun 2024, 17:00

Centrum Pacha Mama, Zwaluw, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Waar we mee kwamen, bij geboorte, onze talenten, zin in het leven, enthousiasme, opwellingen, creatieve expressie.. Die oorsprokelijke bandbreedte is smaller geworden. . .

'Terwijl ik opgroeide naar volwassen mens, ben ik me gaan vernauwen. Ik heb me aangepast aan geldende regels, aan gedragscodes, ik ben me gaan beschermen tegen teleurstellingen en het gevaar verstoten te worden door klasgenoten of vriendinnen. Om erbij te horen ben ik andere kleding gaan dragen dan ik wilde, ben ik anders gaan praten. Totdat ik de speelstijl van Franki Anderson tegenkwam: 'The Fool''

In de tijd en ruimte die ik nu faciliteer onder de naam HELEN DOOR TE SPELEN, kun je spelen, impulsief, vanuit het onderbewuste waar je 'voorlopig' opgeslagen aspecten liggen te wachten om het licht weer te mogen zien.

Wat levert het je op?  Zo kun je meer uitpakken van wie je bent, en daar blij van worden, maar ook breder, met meer ruimte om te zijn.

Dit werk kan dienen als een ondergrond voor alle vormen van creativiteit. Deelnemers kunnen leraren zijn, sprekers of performers van alle disciplines en media; theater, muziek, dichtkunst, circus, maar ook priesters, film makers en de nieuwsgierigen die nog meer in zichzelf willen vinden, zelfs na jarenlang onderzoek.

Je laat je zien aan je publiek, je leest voor uit eigen werk, vrij van verlegenheid, je onderkent je tekortkomingen en je omarmt ze als de jouwe, je beweegt je los van je perfectionistische klem.

Wie is Lydia Lydia Petzoldt is behalve Fool, Fool-facilitator, mimespeelster en actrice. Ze speelde in talrijke producties en korte films. Ze is medeoprichtster van Mimetheater Vitrine in 1991. Ze werkt als regisseur, als trainingsactrice, ze faciliteert Empty Space work/playshops en ze is een coach voor ieder die zelfonderzoek wil doen en dit 'zelf ' wil uitstralen en ZIJN

Datum: za/zon. 8/9 juni 

Tijd: 10:00u - 17:00u

Bijdrage:  € 188,- (excl. overnachting) 

Graag over te maken op rek nr: NL59 TRIO 01977 25813 t.n.v. L.Petzoldt Sillem

Wil je hier overnachten, bij Pacha Mama, dan kun je zelf op de site een kamer boeken.

Geef je op, of stel een vraag, via: info@mimenzo.nl (Lydia's tel nr: 06 5593 1797/ www.Mimenzo.nl)

Breng mee: gemakkelijke kleding, een warm vest, sokken, dekentje en lunchpakket, koffie en thee voorradig.

Deel dit evenement

bottom of page