top of page

do 11 jan

|

Lekkum

Healing Voice

Healer en energetisch coach Chantal Dörfel neemt je mee in een helende klankreis. Haar lichaam en stem zijn een kanaal van frequenties die iets in beweging zetten, je laten reizen naar vergeten plekken die weer herinnerd worden in het diepst van je ziel.

Healing Voice
Healing Voice

Tijd en locatie

11 jan 2024, 19:30 – 22:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Met de Healing Voice neemt Chantal je mee in een helende klankreis. Samen met de mensen om je heen ontstaat er een frequentie die voor een helend klankbad zorgen. Je kunt niet anders dan je daaraan overgeven. Dit gaat buiten tijd & ruimte om. 

Chantal: "Mijn hele leven heeft altijd in het teken gestaan van coaching en heling op vele vlakken. Een paar jaar geleden ontstond de Healing Voice tijdens een behandeling die ik gaf. Ik kon niet anders dan me overgeven. De ervaring was indrukwekkend, intens, vooral bij de dame die bij me op de behandeltafel lag. Niet wetende wat dit was ben ik op zoek gegaan naar antwoorden en ontdekte uiteindelijk dat de oeroude Healing Voice haar weg naar mij heeft teruggevonden." 

In diverse culturen werd dit vroeger door de Priesteressen en Priesters gebruikt om mensen met een hulpvraag te helen. En nu is het tijd dit weer de wereld in te brengen.

"Er is een diepe afstemming wat we met ons hoofd niet kunnen bevatten, maar wat is opgeslagen in onze cellen. Slapend, wachtend tot het moment dat het weer geopend wordt. Mijn lichaam en stem zijn een kanaal van frequenties die iets in beweging zetten, je laten reizen naar vergeten plekken die weer herinnerd worden in het diepst van je ziel. Een ervaring die niet meer vergeten zal worden."

Het is goed mogelijk dat je na deze ervaring jouw eigen verlangen ontdekt om jouw eigen Healing Voice te omarmen.

Healing Voice met Chantal Dörfel  

Datum: donderdag 11 januari 2024

Tijd: 19.30 - 22.00u  (inloop vanaf 19.15u) 

Bijdrage: € 50,- 

Locatie: CONDOR - in Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, 9081 LK Lekkum

Aanmelden via: chantal.dorfel@gmail.com

Deel dit evenement

bottom of page