top of page

ma 23 okt

|

Centrum Pacha Mama, Zwaluw

Healing Sessie van Divyael

Voel je welkom op deze bijzondere healingsessie, van spiritueel leraar Divyael. We zijn blij dat hij vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Pacha Mama komt om deze energie-activatie te brengen, waarbij jouw persoonlijke vibratie wordt verhoogd.

Healing Sessie van Divyael
Healing Sessie van Divyael

Tijd en locatie

23 okt 2023, 19:30 – 21:30

Centrum Pacha Mama, Zwaluw , Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Op 23 oktober 2023 organiseerd Awaken Divine Consciousness voor jullie een activatieworkshop gegeven door Divyael Pandya.

Bij deze nodigen we je uit voor een krachtige helingsavond en energie-activatie gegeven door genezer en spiritueel leraar Divyael Pandya. 

Met behulp van zeer hoge energieën, gidsen en opgestegen meesters, helpt hij je los te komen van beperkingen en blokkades.

Hij brengt je terug bij het Meesterschap in jezelf, waardoor je jouw Goddelijke potentieel beter herkent en tot expressie kunt brengen.

Divyael Pandya is een genezer en spiritueel leraar van een hoog kaliber, die zowel in het verenigd koninkrijk als internationaal actief is. Van origine komt hij uit Singapore, echter woont en werkt al meer dan 35 jaar in Groot Brittannië. 

Hij is verbonden met de opgestegen Meesters en Aartsengelen van het licht, die de mensheid helpen bij de opbouw van onze Lichtlichamen als mede de voorbereiding op Ascentie. Zijn focus ligt op het activeren van het Goddelijk Bewustzijn in ieders persoon voor self-empowerment en heling.

Goddelijk Bewustzijn is het zuiverste aspect van de menselijke ziel, dat deel in ons wat onverwoestbaar is. Wij zijn, ieder van ons, aspecten van het Goddelijke en voor de meesten van ons is de kennis hiervan vooral intellectueel. Vrij weinig mensen kennen, geven uiting aan en zijn volledig geïnitieerd in deze Goddelijke energie.

Door de energieën van pure Liefde en deze hogere vibraties door ons heen te laten stromen en datgene los te laten wat ons niet meer dient, worden we weer wie we in werkelijkheid zijn, weten we waar we vandaan komen en waar we naar toe gaan: perfectie.

De ervaring van iedere deelnemer is uniek. Veel mensen zeggen dat ze zich erg liefdevol en vredig voelen en verkeren in een staat van gelukzaligheid. Anderen ervaren sterke emoties, resulterend in het loslaten en opruimen van emotionele blokkades. Weer anderen verliezen het gevoel van tijd, alsof ze zich in een andere dimensie bevinden en ervaren daarin vaak visioenen, kleuren of patronen van licht.

Een blijvende verschuiving en verruiming binnen het bewustzijn is in alle gevallen het gevolg.

Als deze activatieavond je aanspreekt, wees dan welkom op:

Datum: Maandag 23 oktober,

Start 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur)

Uitwisseling: €65,- (Contant mee te brengen)

Tijdsduur: 2,5 a 3 uur

Voertaal: Engels (vertaling eventueel mogelijk)

Aanmelding en overige vragen gaan via Tobias Bruinen

Email: tbruinen@gmail.com Tel: 06-29541155

Aangezien deze heling liggend plaats vind, is het van belang om een matje, dekentje en eventueel kussentje mee te nemen!

Hieronder een aantal testimonials:

Laura:

“Gisteren was mijn eerste ervaring in het werken met Divyael. Het was magisch. Ik heb eerder wel gevoeld dat ik gestuurd en begeleid werd, en ik had de behoefte om hier dieper in te stappen. Heel specifiek wilde ik graag een beeld bij de energieën die ik voelde en een diepere persoonlijke band aangaan met hen.

Tijdens de activatie workshop kwam Divyael na een groepsmeditatie persoonlijk bij mij (net als bij alle andere deelnemers) om mij de laatste energetische push te geven om de reis met mijn gidsen te starten. Ik kon mij hier in volledige liefde aan over geven. “Aan de andere kant” werd ik opgevangen door mijn engelen en gidsen, die mij met een overweldigende liefde deden gonzen van energie. Eindelijk kon ik ook zien! 1 voor 1 verschenen ongeveer 8 gidsen aan mij. Ieder met hun eigen karakter en kracht, hun eigen naam en gezicht. Sommigen deelden woorden, gevoelens, inzichten of hielpen mij blokkades te transformeren en alles weer te laten stromen. Na wat 5 minuten leek, maar in realiteit 30-40 minuten had geduurd namen mijn gidsen ‘afscheid voor nu’. De connectie was gelegd, de eerste shifts zijn gemaakt.

Ik heb van Divyael de opdracht gekregen om iedere dag bewust te verbinden met mijn gidsen om de band te versterken en te gaan ontdekken wat er nog meer voor mij op mijn pad ligt. Het voelt zo goed om te weten dat ik een heel team van gidsen aan mijn zijde heb. En ik kijk er enorm naar uit om dit proces met hen aan te gaan en te ervaren wat het mij allemaal nog meer mag brengen. Dit voelt goed. Only love and light.”

Noéline:

“Ik heb verschillende healingsessies met Divyael gehad en ik ben nu pas echt aan het open gaan. Sinds ik mijn angsten onder ogen kom en in aanraking ben gekomen met universele waarheid ben ik pas echt in contact met mijn ‘IK BEN’/mijn goddelijke zijn.”

Irene Goddard:

“Divyael is een zeer sterk verbonden ziel en met zijn leringen over Moeder Aarde, Quan Yin en de overige Opgestegen Meesters brengt hij ons in een gevoel van innerlijke vrede en liefde.”

Jean Houghton:

“Tijdens deze healingsessies werkt Divyael met de hoogte frequentie van pure onvoorwaardelijke liefde die je optilt naar een nieuw niveau van bewustzijn. Het is een ervaring die je wilt delen met anderen. Je voelt je helemaal één met de Universum."

Deel dit evenement

bottom of page