top of page

vr 07 okt

|

Centrum Pacha Mama, Zwaluw

Healing Sessie van Divyael

Voel je welkom op deze bijzondere healingsessie, van spiritueel leraar Divyael. We zijn blij dat hij vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Pacha Mama komt om deze energie-activatie te brengen, waarbij jouw persoonlijke vibratie wordt verhoogd.

Healing Sessie van Divyael
Healing Sessie van Divyael

Tijd en locatie

07 okt 2022, 19:00 – 22:30

Centrum Pacha Mama, Zwaluw , Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

DIVYAPRASAD PANDYA (Divyael)

is een praktiserend genezer en spiritueel leraar van een hoge vibratie die zowel in het verenigd koninkrijk als internationaal actief is. Van origine komt hij uit Singapore, echter woont en werkt al meer dan 30 jaar in het Verenigd Koninkrijk en is gevestigd in Preston, Lancashire.

Hij is een ‘Magnified Healing® Master Teacher’ en een ‘3e Fase Magnified Healing® Light Practitioner’, en wordt ook wel beschreven als een ‘Ontwaker’. Zijn focus ligt op het activeren van het Goddelijk Bewustzijn in ieders persoon voor self-empowerment en heling.

Divyael werkt aan de integratie van de nieuwe galactische energieën en hogere niveaus van planetair bewustzijn op onze planeet. Hij is verbonden met de Meesters, Aartsengelen en andere Wezens van het Licht die de mensheid helpen bij de opbouw van onze Lichtlichamen als mede de voorbereiding op Ascentie.

‘Goddelijk Bewustzijn’

Het Goddelijke Bewustzijn is het zuiverste aspect van de menselijke ziel, het onverwoestbare deel van ons dat ‘God in uitdrukking’ is, de ‘IK BEN’/het ‘AL DAT IS’. Wij zijn, ieder van ons, aspecten van God. Voor de meesten van ons is de kennis van het Goddelijke vooral een intellectuele oefening. Vrij weinig mensen kennen, geven uiting aan en zijn volledig geïnitieerd in deze Goddelijke energie. Door de energieën van pure Liefde en de hogere vibratie van het Goddelijk Bewustzijn door ons heen te laten stromen, worden we weer wie we in werkelijkheid zijn, weten we waar we vandaan komen en waar we naar toe gaan: perfectie.

Divyael biedt via deze helingsavond een mogelijkheid om te profiteren van een energie-activatie die jouw eigen persoonlijke vibratie aanzienlijk verhoogt. Door op deze manier het meesterschap in onszelf te activeren kunnen we ons Goddelijke potentieel herkennen en tot expressie brengen. Om vanuit onze hoogste vibratie te kunnen leven heeft onze Goddelijke Vonk aangewakkerd te worden in de drievoudige vlam van Goddelijk Bewustzijn en om dit te activeren zal Divyael met hoge energieën van buiten deze dimensie werken. Hij zal met behulp van de aanwezige gidsen en opgestegen meesters je helpen los te komen van de beperkingen en blokkades van je verleden, waarna je meer kunt leven vanuit je hoogste potentieel.

Datum: Vrijdag 7 Oktober, start 19:30 uur (aanvang 19:00)

Uitwisseling: 40,- euro. (Contant mee te brengen)

Tijdsduur: 2,5 a 3 uur

Voertaal: Engels (vertaling eventueel mogelijk)

Aanmelding en overige vragen gaan via Toni Bruinen

Email: tbruinen@gmail.com Tel: 06-29541155

Aangezien deze heling liggend plaats vind, is het van belang om een matje, dekentje en eventueel kussentje mee te nemen!

De ervaringen van ieder persoon zijn in deze setting uniek. Veel mensen zeggen dat ze zich erg liefdevol en vredig voelen en verkeren in een staat van gelukzaligheid. Anderen ervaren sterke emoties en een intens huilen of lachen, resulterend in het loslaten en opruimen van emotionele blokkades. Weer anderen verliezen het gevoel van tijd, alsof ze zich in een andere dimensie bevinden en ervaren daarin vaak visioenen, kleuren of patronen van licht.

Een blijvende verschuiving en verruiming binnen het bewustzijn is in alle gevallen het gevolg.

Mensen die Divyael eerder hebben meegemaakt:

“Divyael is een zeer sterk verbonden ziel en met zijn leringen over Moeder Aarde, Quan Yin en de overige Opgestegen Meesters brengt hij ons in een gevoel van innerlijke vrede en liefde.”

-Irene Goddard

“Pas nu besef ik waar het allemaal om draait. Door gewoon jou te zijn, en vanaf het moment dat jij in mijn leven kwam, begon mijn menselijkheid wakker te worden. Voorbij woorden, voorbij tijd, daar is een hart dat resoneert met ‘Al Dat Is’, en vanaf deze plaats dank ik.”

-Priya Vishnu

“Tijdens deze healingsessies werkt Divyael met de hoogte frequentie van pure onvoorwaardelijke liefde die je optilt naar een nieuw niveau van bewustzijn. Het is een ervaring die je wilt delen met anderen. Je voelt je helemaal één met de Universum."

-Jean Houghton

“Ik heb verschillende healingsessies met Divyael gehad en ik ben nu pas echt aan het open gaan. Sinds ik mijn angsten onder ogen kom en in aanraking ben gekomen met universele waarheid ben ik pas echt in contact met mijn ‘IK BEN’/mijn goddelijke zijn.”

-Noéline

“Als ik in de drievoudige Vlam stap, voelt het alsof ik in het Hart van God sta, kloppend met het ritme van het Universum."

-Liz Caine

Deel dit evenement

bottom of page