top of page

ma 20 mrt

|

Lekkum

Fjoerman mannencirkel

Fjoerman biedt mannen in Fryslân een plek om te verbinden met andere mannen, met broeders. Het gaat over ontmoeten van de ander, maar ook van jezelf. Met het man-zijn en met het innerlijke vuur dat in ons allen brandt.

Fjoerman mannencirkel
Fjoerman mannencirkel

Tijd en locatie

20 mrt 2023, 17:00 – 22:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Graag nodigen we je uit om aan te sluiten bij het vuur van Fjoerman. We komen deze avond samen in een cirkel, een mannencirkel. Een samenkomst van mannen, om met elkaar te verbinden, te delen en te helen.

Hoe vaak heb jij het gevoel dat je als man alles van jezelf mag laten zien? En durf je dat ook? In je werk, in je relatie, in contact met vrienden en vriendinnen? Vaak is er bewust of onbewust een agenda, een belang, knellende verwachting of alertheid in ons. De verwarring die hierdoor ontstaat in onszelf, spiegelt zich af in alle aspecten van de wereld om ons heen.

Dat terwijl de wereld mannen nodig heeft die in verbinding staan met hun authenticiteit. Mannen die vanuit het hart, met kracht hun creativiteit, wijsheid en energie richten op verbeteren van zichzelf, en daarmee ook hun omgeving en de wereld. Het is tijd om de verwarring over man-zijn te ontwarren.

Dit vraagt van ons dat wij onszelf opnieuw ontdekken, en nieuwe betekenis geven aan het man-zijn. In de cirkel van Fjoerman creëeren we samen de veilige ruimte waarin je alles van jezelf mag laten zien, en daar ook nog in mag ontspannen. Gesteund door – of dienstbaar aan je broeders. In gesprek, in stilte. In energieke activiteit en stille contemplatie.

Fjoerman biedt mannen in Fryslân een plek om te verbinden met andere mannen, met broeders. Het gaat over ontmoeten van de ander, maar ook van jezelf. Met het man-zijn en met het innerlijke vuur dat in ons allen brandt.

Deze open cirkel staat in het teken van kennis maken met- en proeven aan een mannencirkel. Vanaf 17:00 is iedereen welkom om voor het eerst aan te sluiten, of om terug te komen en te voelen of het tijd is voor een nieuwe ronde. Het is onze intentie begin 2023 met een vaste groep Fjoermannen, in besloten vorm, een langer durende verbinding op te bouwen met elkaar. We vertellen je er graag meer over de 14de!

We beginnen met een potluck-diner. Wij maken een grote pan soep, en als iedereen iets lekkers meebrengt wat daarnaast gegeten of gedronken kan worden, delen we in overvloed.  Daarna openen we de avond waarin we met elkaar delen en kennismaken, om daarna in verschillende oefeningen en lichaamswerk verder te zakken in broederschap en in onszelf.

Mocht je na deze kennismakingsavond in willen stappen in de groep, dan ben je van harte welkom. Past het toch niet bij je, dan is dat helemaal okay.

De avond vind plaats in Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8 in Lekkum. We vragen voor de avond een vrijwillige bijdrage: deel wat voor jou naar waarde voelt en haalbaar is.

Graag horen we van je of we op je kunnen rekenen!

Heb je nog verdere vragen, schroom dan niet om een bericht te sturen.

Graag tot gauw!

Martin & Erwin

Deel dit evenement

bottom of page