top of page

do 27 jun

|

Lekkum

Energetical Release

Heling is een reis die je niet alleen hoeft te maken. Een beetje liefdevolle ondersteuning kan je daarbij helpen. Van daaruit kan jij jezelf helen en dragen.

Energetical Release
Energetical Release

Tijd en locatie

Laatst beschikbare datum

27 jun 2024, 19:00 – 23:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Ontvang helende energie en kom in contact met jouw zelfhelend vermogen. Iedere klacht, of deze nou fysiek of mentaal is, heeft een energetische kern. Laat je door Phina meenemen in de energetische wereld.

De sessie beweegt op flow, maar zal opgebouwd zijn dmv een inleiding over energetische heling, wat dit is en wat dit doet. Phina vertelt je over haar gidsen en wat deze voor jou kunnen betekenen en ze neemt je mee via liggende meditatie in een energetische healing sessie. Na de sessie is er ruimte om te delen wat er gedeeld wil worden.

Phina is een kanaal voor de helende energie van Aartsengel Michael en de keepers van de violet flame, St.Germain en Lady Portia. Mocht je nou weinig hebben met engelen en opgestegen meesters dan kan je deze zien als frequenties die jou kunnen helpen verbinden met de energie van heling,transformatie en bescherming.

Stel je open en beleef!

Door: Phina Tijd: 19.30 - 22.00 Bijdrage:  € 45,-  (Contant) Meer info, stuur je een mailtje naar:

info.zanahealing@gmail.com

Deel dit evenement

bottom of page