top of page

za 29 jun

|

Centrum Pacha Mama Lekkum

Ecstatic Dance Leeuwarden

Ecstatic Dance is vrij dansen, op jouw manier. Draaien, springen, bewegen of liggend op de grond: je geeft uiting aan je gevoel in het moment. Er is geen goed, geen fout, er zijn geen precieze danspasjes. Voel, ervaar en DANS al je emoties.de adem je raakt: fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel.

Ecstatic Dance Leeuwarden
Ecstatic Dance Leeuwarden

Tijd en locatie

29 jun 2024, 18:00 – 22:00

Centrum Pacha Mama Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Ecstatic Dance Leeuwarden ~ Pacha Mama, Lekkum 

Deze avond hopen we een heerlijke avond BUITEN in de tuin van Pacha Mama te dansen! Of (bij regen) in de bovenzaal van het centrum. We maken er hoe dan ook een heerlijke dans-avond van, met DJ MartinK. Op zijn thuisbasis, waar hij je in een reis meeneemt die je van diepe dieptes naar grote hoogtes brengt! 

Leuk: Voorafgaand aan de dans  is er er de ruimte om met elkaar te picknicken / Potlucken in de tuin van Pacha Mama. 

Deze dans valt in het 'Pacha Mama-weekend', waarin je ook kunt genieten van energetisch werk, mantra-zingen en een hilarisch theaterstuk. Dus, kom dit weekend fijn energie opladen, inspiratie opdoen, zingen, bezinnen, loslaten, dansen en cultuur genieten!  Meer informatie vind je hier: https://www.centrumpachamama.com/event-details/pacha-mama-weekend

Hoe ziet de avond er uit?

18:00-19:00 (Optioneel) Potluck /picknick in de tuin van Pacha Mama

19:00 – Aankomst Ecstatic Dance

19:30 – 20.00u Openingsceremonie

20:00 – 22.00u DANS DE WERELD UIT met DJ Martin K

22:00 – 22.30u Sluitingsceremonie

23:00 – Tijd om naar huis te gaan

Over DJ Martin K

Martin is resident DJ bij Ecstatic Dance Leeuwarden, multi-instrumentalist, componist en producer. Zijn liefde voor dans en muziek zette hem er toe om in 2019 zijn eerste set te draaien als Ecstatic DJ. 

“Voor mij is muziek gekristalliseerde tijd. Net als edelstenen is er in muziek orde, ritme, harmonie én zorgen de nodige imperfecties in de structuur telkens weer voor een unieke kleur, textuur en de helende eigenschappen. Als ik muziek maak of luister, voelt het alsof er edelstenen via het gehoor hun weg vinden naar de ziel… En als DJ heb ik de mogelijkheid om de mooiste edelstenen in mijn verzameling te delen met de dansvloer!”.

Martins sets worden ontvangen als een verhaal, waarin een plot-twist of een confrontatie niet geschuwd wordt. Als je geluk hebt, pakt hij er een live-instrument bij of verrast hij je met een eigen gemaakte remix van bekende nummers.

Meer info en TICKETS !

Deel dit evenement

bottom of page