top of page

za 29 apr

|

Centrum Pacha Mama, Zwaluw

De Kunst Van Het Spelen

Een heerlijk weekend waarin je al spelend meer kunt uitpakken van wie je bent, op basis van de figuur van de Dwaas of The Fool, de nul-figuur in het Tarot kaarten-dek.

De Kunst Van Het Spelen
De Kunst Van Het Spelen

Tijd en locatie

29 apr 2023, 10:00 – 30 apr 2023, 17:00

Centrum Pacha Mama, Zwaluw, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

THE FOOL IN THE EMPTY SPACE

Dit is een workshop waarin je al spelend meer kunt uitpakken van wie je bent, op basis van de figuur van de Dwaas of The Fool, de nul-figuur in het Tarot kaarten-dek.

Het werk is ontwikkeld door Franki Anderson in de jaren 80 voor haar circus-school 'Playtime' in Engeland.

Sindsdien is er een internationale gemeenschap van Fools gegroeid die deze manier van spelen uitvoeren en doorgeven. Lydia is er daar een van.

Dit werk kan dienen als een ondergrond voor alle vormen van creativiteit. Deelnemers kunnen dansers zijn, performers van alle disciplines en media; theater, muziek, dichtkunst, circus, maar ook leraren, priesters, visueel kunstenaars, schrijvers, film makers en de nieuwsgierigen die nog meer in zichzelf willen vinden, zelfs na jarenlang onderzoek.

Wat levert het je op?

Je laat je zien aan je publiek, je leest voor uit eigen werk, vrij van verlegenheid, je onderkent je tekortkomingen en je omarmt ze als de jouwe, je beweegt je los van je perfectionistische klem, je eis dat je perfect moet zijn voordat je tevoorschijn komt, het ongekende van jezelf kun je nu zien en erkennen, je wordt breder, meer jij!

Lydia Petzoldt is behalve Fool, Fool-facilitator, mimespeelster en actrice. Ze speelde in talrijke producties en korte films. Ze is medeoprichtster van Mimetheater Vitrine in 1991. Ze werkt als regisseur, als trainingsactrice, ze faciliteert Empty Space work/playshops en ze is een coach voor ieder die zelfonderzoek wil doen en dit 'zelf ' wil uitstralen en ZIJN

Meer informatie Geef je op, of stel een vraag, via: info@mimenzo.nl Lydia's tel nr: 06 5593 1797

Bijdrage: € 150,- (excl. overnachting) Wil je hier overnachten, bij Pacha Mama, dan kun je zelf op de site een kamer boeken. 

Deel dit evenement

bottom of page