top of page

vr 17 mrt

|

Centrum Pacha Mama CONDOR

Cacao & Truffel Ceremonie

In deze ceremonie, werken we met cacao als hartopener en de truffel als brug naar de ziel. Je maakt een diepgaande reis om thuis te komen in jezelf.

Cacao & Truffel Ceremonie
Cacao & Truffel Ceremonie

Tijd en locatie

17 mrt 2023, 17:00 – 18 mrt 2023, 19:00

Centrum Pacha Mama CONDOR, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Voel je welkom om met de bezielde begeleiding van Heidi en Mika deze reis aan te gaan. Cacao om het hart te openen, truffels als brug naar de ziel, om je leven vanuit een ander perspectief te bekijken. We beginnen vrijdag met een deelronde, zodat we van elkaar weten wat onze intentie is voor deze reis. Na een bescheiden diner vullen we het avondprogramma met lichaamswerk. Zaterdagochtend begint de Cacao & Truffel Ceremonie. Aan het einde van de dag sluiten we af met een deelronde en een soepje, zodat je geaard en vanuit een veilige bedding weer huiswaarts kunt gaan. 

Plantmedicijnen

Truffels bevatten de werkzame stof psilocybine. Deze stof verruimt je bewustzijn en maakt het mogelijk om in contact te komen met je ziel. Je kijkt als het ware in de spiegel van je ziel. Je ziet jouw leven en levensgebeurtenissen vanuit een ander perspectief. Je krijgt zicht op hoe je patronen kunt doorbreken, hoe je jouw leven anders kunt inrichten, zodat je leert leven vanuit je hart. Dat hart welk wijd open staat door de werking van de cacao.

Cacao is weldadig voor je lichaam en je ziel, het brengt je op een zachte maar heldere manier naar binnen. Het medicijn opent je kanalen, je energetisch systeem en het hart. Als sinds duizenden jaren wordt Cacao gebruikt in rituelen en ceremonies. Cacao is een plantmedicijn en wanneer je er mee werkt, ben je in contact met de multi- dimensionale spirit van Cacao en is het mogelijk om dieper in contact komen met je eigen Goddelijke kern.

Heidi & Mika:

Al jaren hebben zij de wens om onze lichtkracht te bundelen. Met de Heilige cacao en de Hollandse truffel hebben ze een magische combinatie gevonden! Heidi heeft jarenlange ervaring met cacao en ceremonieel werk is haar ware natuur. Als LomiLomi masseur begeleidt ze mensen in het zachter worden en leren voelen. Mika doet dat op haar beurt met yin yoga. Zij heeft de weg naar haar hart gevonden via yoga, dans, muziek en plantmedicijnen. De combinatie van deze twee sisters samen, waarbij Heidi de energie in de ruimte voelt en mag sturen, ook met haar zielenklanken ~ en Mika die haar Ware Stem gebruikt zodra haar kanaal opent, maakt dat je een diepgaande reis kunt maken in een veilige bedding.

Wanneer? Vrijdag 17 maart t/m zaterdag 18 maart 

Waar: Centrum Pacha Mama, CONDOR

Bijdrage: € 275,- (inclusief: overnachting & 2x diner & ceremonie) 

Aanmelding: stuur een mailtje naar  mika@mikamarieke.nl, of naar: heidi@herthus.nl

Heb je vragen over de ceremonie? Bel Mika via 06 - 20 17 47 30, of Heidi: 06 - 53 87 68 03

Deel dit evenement

bottom of page