top of page

do 02 nov

|

Centrum Pacha Mama

Avond Stembevrijding

Wat gebeurt er als je jouw stem bevrijdt? Dat maakt je een vrijer mens!

Avond Stembevrijding
Avond Stembevrijding

Tijd en locatie

02 nov 2023, 19:00 – 21:30

Centrum Pacha Mama , Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Donderdagavond 2 november, 19.00u - 21.30S

Stembevrijding! 

Wat gebeurt er als je jouw stem bevrijdt? We kunnen gerust zeggen: dat maakt je een vrijer mens! Stembevrijding begint met een reis naar binnen: je onderzoekt wat er NU in jou leeft en daar geef je met je stem expressie aan.

De klanken die je maakt, hoeven niet mooi te zijn. Daar gaat het niet om. Het gaat erom dat wat diep van binnen verborgen ligt, via jouw stem naar buiten komt… Of het nu vreugde is, woede, weerstand, gelukzaligheid of verdriet: de lach EN de tranen zijn bij ons meer dan welkom!

Over Martin & Mika

Mika en Martin vonden elkaar in meditatie en muziek. Ze bundelden hun krachten in 2017 op àlle mogelijke manieren! Samen trekken ze sindsdien door het (Friese) land en delen hun yoga & muziek om mensen in ontspanning en bij hun ware kern te brengen.

Hun liefde is voelbaar in alles wat ze doen. Hier in Lekkum geven ze mannen- en vrouwencirkels, yoga, meditatie, ademcirkels, stembevrijding en zweethutceremonies. Martin is muzikant, ademcoach en stembevrijder en geeft in Centrum Pacha Mama ook privésessies. Mika is yogini en schrijver van Ware Vrouwenverhalen.

Locatie: Pacha Mama, Mearsterpaed 8 

Tijd: 19.00 - 21.30

Bijdrage: € 35,-  (vooraf ontvang je een betaallink) 

Aanmelden via: mika@mikamarieke.nl of martin@spiritbreath.nl 

Meer info., bel met Mika: 06 - 20 17 47 30, of met Martin: 06 - 29 374 229

Deel dit evenement

bottom of page