top of page

za 20 apr

|

Lekkum

Adem, Yin, Dans & Vuur!

Een weekend waarin je de diepte van jezelf verkent, door lichaamswerk & ceremonies, onder bezieling van Martin en Mika.

Adem, Yin, Dans & Vuur!
Adem, Yin, Dans & Vuur!

Tijd en locatie

20 apr 2024, 10:00 – 21 apr 2024, 17:00

Lekkum, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over het evenement

Bevrijd jezelf van de beelden die je over jezelf hebt, van overtuigingen die je met je meedraagt, van pijnstukken die zich hebben vastgezet in lichaam en geest, om dichter bij jouw ware kern te komen. Je kiest voor zelfheling op fysiek, energetisch en spiritueel niveau. Martin & Mika nemen je mee de diepte in!

  • Adem brengt je in het lichaam, bevrijdt je van (onbewuste) pijnstukken en schept op diepe lagen ruimte.
  • Yin yoga zorgt voor een diepere (hernieuwde) verbinding met het lichaam en maakt het mogelijk los te laten wat jou niet langer dient.
  • Dans laat je voelen wie jij werkelijk bent en bevrijdt je van overtuigingen.
  • Stembevrijding maakt je letterlijk een vrijer mens en trilt los wat vastzit. Je leert expressie te geven aan wat er van binnen in jou leeft.  
  • Zweethutceremonie geeft je de mogelijkheid om, in diepe verbinding met Moeder Aarde, op diepere lagen aan te kijken wat je nog mag helen.

LAND IN JEZELF

Hoe bevrijden we onszelf van de gedachten die we over onszelf hebben? Hoe komen we tot onze ware kern? Hoe komen we op een plek waarin we voelen dat we vrij zijn om onze eigen waarheid te spreken en te leven? 

Om ons verhaal los te kunnen laten is een portie moed nodig ~ en: lichaamswerk. Het lichaam slaat namelijk alles op. Ons celgeheugen is gevuld met verhalen. Door lichaamswerk vernieuw je cellen en daarmee creëer je een nieuwe versie van jezelf. 

Na dit weekend kijk je zonder twijfel op een andere manier naar jezelf in de spiegel. Je voelt je vrijer en hebt een diep besef dat jij je verhaal niet bent. Je verbindt je met jouw Creatiekracht en jouw Spirit.

De kracht van het water, de aarde, lucht en het vuur zal je helpen in die transformatie. Evenals de bezielende begeleiding van muzikant, ademcoach, stebevrijder en DJ Martin & yogi, muzikant en schrijfster Mika. 

GLOBAAL PROGRAMMA

Zaterdag ontvangen we je in Lekkum bij Centrum Pacha Mama om 10.00u. In dit weekend doen we op deze prachtige locatie verschillende vormen van lichaamswerk, zoals ademsessies, yin yoga en dans. Verder ontdekken we in verschillende rituelen en werkvormen wat jouw dieper gelegen kern is. Zondag stappen we in de vroeg ochtend een zweethutritueel in. 

Investering voor dit weekend: € 395,- 

Inclusief: 

- overnachting

- 2xlunch/diner/ontbijt

- inspirerende workshops 

- zweethutceremonie. 

Boek je ticket via: https://hipsy.nl/event/41154-adem-yin-dans-vuur

Deel dit evenement

bottom of page