top of page
medium_womb_blessing-1-300x245.jpeg

 

Rite of the Womb

The Rite of the Womb (Baarmoederritueel volgens sjamanistische traditie) is een mooi geschenk aan jezelf.
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het huidige en het verre verleden met ons mee. Of hebben we een kwetsuur/trauma opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.

  • Wil je al jou negatieve ervaringen loslaten om weer volledig de krachtige vrouw/man te mogen zijn die je in wezen bent?

  • Wil je in alle veiligheid en zachtheid jouw baarmoeder/genitaliën in een natuurlijke balans van creatie en nieuw leven brengen?

  • Het moment is aangebroken dat elke vrouw en man zich weer mag herinneren wie hij/zij in werkelijk is!

  • de vrouw met oerkracht en vol wijsheid en liefde

  • de man als beschermer  en krijger.

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd. Deze vrouwenlijn wil dat wij ons (vrouw en man) het volgende herinneren: “… De baarmoeder is een plek van creatie en de geboorte van leven.”
Tijdens deze ceremonie werken we toe naar het initiatiemoment, een energetische overdracht vanuit de kosmische baarmoeder die je fysieke voortplantingsorganen heelt en in balans brengt en je herboren laat worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

Deze initiatie is een heling voor de genitaliën en werkt even diep voor vrouwen, met of zonder baarmoeder, als voor mannen.

 

Womb Keeper: Claasje Kos

Kijk in de agenda voor de komende data. 

Kosten; € 65,-
Duur: van 13.30-17.00 uur (afhankelijk van aantal deelnemers)
Locatie; Centrum Pacha Mama,  Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum
tel. 058-7851185
Aanmelden: sjamanismefriesland@hotmail.com

bottom of page